Dette lanserer Sony Ericsson

Torsdag har Sony Ericsson lansering av nye produkter, men allerede nå vet vi ett og annet om hva vi får se. Det er nemlig mye å glede seg til fra Sony Ericsson for tiden.

Filmer på mobilen

Play Now Movies lanseres på torsdag.
Play Now Movies lanseres på torsdag.

Nå kommer nemlig Sony Ericsson med spillefilmer på Play Now-tjenesten sin. Play Now Movies vil la eiere av støttede Sony Ericsson-telefoner laste ned og spille av film. Foreløpig er det kun W995 som støttes, men det kommer trolig flere modeller til etterhvert.

Når du kjøper en W995 følger det med ett års abonnement på Play Now Movies. Tjenesten gjør i løpet av ett år 90 filmer tilgjengelig for nedlasting. Hver måned kan du velge mellom 15 forskjellige filmer, og du kan fritt hente ned fire filmer i måneden.

Du må bruke programvare på PC-en for å laste ned filmene. De skal nemlig konverteres og tilpasses mobilskjermen før de lastes over på mobilen. Dette betyr for øvrig også at du kan se filmene i kvalitet tilpasset store skjermer på PC-en.

Nå kommer Idou

Idou kommer trolig på torsdag.
Idou kommer trolig på torsdag.

Det er svært sannsynlig at Sony Ericsson kommer til å presentere den endelige utgaven av Idou på torsdag. Idou er ikke navnet på telefonen, men kun et kodenavn. Hva det endelige navnet bli er ikke kjent for så mange andre enn Sony Ericsson.

Vi skal dog ikke se bort fra at det kommer en annen trykkskjermmobil med Symbian på torsdag, men all informasjon tyder på at det altså blir Idou. Telefonen har Symbian-operativsystem med S60 5th edition-brukergrensensitt. Dette er det samme som du finner i Nokia 5800 Xpressmusic.

Les også: Sniktitt på Sony Ericsson Idou »

Oppfølger til Xperia X1?

Dette sies å være et ekte bilde av den neste Xperia-telefonen.
Dette sies å være et ekte bilde av den neste Xperia-telefonen. (Klikk for større bilde)

Det som kanskje er enda mer interessant er at vi trolig også får se en oppfølger til Sony Ericsson Xperia X1 på torsdag.

Våre etterretningsagenter, som har sett den kommende telefonen i levende live, forteller oss at telefonen har samme type fulltastatur som X1. Modellen er svart, og har røde taster på tastaturet. Våre kilder bekrefter at det er telefonen det tidligere har lekket ut bilde av (se til høyre) det er snakk om. Bildet bekreftes altså av disse kildene.

Modellnavnet er noe usikkert, men vi har fått antydninger om at den skal hete Xperia XL. Den kommende telefonen skal også være bredere enn X1. Vi antar at operativsystemet er Windows Mobile, men dette har vi ikke sikre kilder på.

Det er slett ikke sikkert at denne telefonen lanseres på torsdag, og det er heller ikke sikkert at det er snakk om annet enn en konseptmodell. Hva som presenteres får vi altså vente og se.

Les også: Xperia X2 på vei? »

Støyfjerning på W995

Vi nevner for øvrig at W995 kommer til å leveres med støydempende hodesett som standard. Dette er utstyrt med en liten mikrofon som brukes til å filtrere ut bakgrunnstøy. Det gjør at du ikke trenger å skru opp lyden på musikkspilleren for å stenge ute lyden rundt deg.

Les også: Sniktitt på Sony Ericsson W995 »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen