Dette kan være Norges-Iphone

I går ble det kjent at Netcom vil selge Iphone i Norge senere i år. Allerede om noen dager kan vi få se hvordan den Norges-aktuelle telefonen blir, når Steve Jobs ventes å lansere neste Iphone-utgave under åpningen av Apples utviklerkonferanse i San Fransisco 9. juni. Men med nye bilder som etter all sannsynlighet er nye Iphone kan katten allerede være ute av sekken.

Nye bilder

I dag dukket det nemlig opp flere bilder av det som skal være Apples neste mobiltelefon. I likhet med tidligere bilder ser vi at telefonen er noe tykkere enn dagens Iphone, har tre "punkter" øverst ved høyttaleren, og Apples karakteristiske tasteløse front foran.

(Alle bilder: Iphoneclub - Klikk for større bilder)
(Alle bilder: Iphoneclub - Klikk for større bilder)

Utover å vise telefonen fra nye vinkler avslører bildene ytterst lite. Oppløsningen er for dårlig og bildene for lite fokusert til at detaljer synes særlig godt. Men ut i fra det en kan se virker designen å være mye lik den på dagens Iphone, med kamera bak oppi hjørnet, én menytast i front, stor skjerm og Apple-logo på baksiden.

Ingen nye spesifikasjoner

Det har ikke kommet noe mer informasjon om mulige funksjoner og spesifikasjoner med bildene. Fra før har det svirret rykter om at nye Iphone skal ha super-3G, GPS og støtte for direktenedlasting av musikk over mobilnettet.

Les også: – Neste Iphone får super-3G >>
Les også: – Iphone får GPS og blir tykkere >>
Les også: – 3G-Iphone kjøper musikk over mobilnettet >>

(Kilder: Iphoneclub.nl)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen