Dette kan være LGs nye toppmobil

Optimus U1 vil være selskapets første Ice Cream Sandwich-mobil.

Et par bilder av det som angivelig skal være LGs nye toppmobil har lekket på nettet. Navnet skal være Optimus U1, og vil være den første mobilen fra LG som skal kjøre Ice Cream Sandwich, skriver nettstedet GSM Arena.

Ingen spesifikasjoner

Bildene skal ha blitt sendt inn av en anonym tipser, som ikke hadde lyst til å si noe om spesifikasjonene til den kommende LG-mobilen.

Vi kan imidlertid dra et par slutninger fra bildene, blant annet at kameraet er på åtte megapiksler, og at det antageligvis er en 16:9-skjerm. Med tanke på at det er en Ice Cream Sandwich-logo på mobilen i tillegg får en også kanskje til å tro at skjermen vil ha samme oppløsning som Samsung har i Galaxy Nexus, altså 1280 x 720 piksler.

Mobilen skal angivelig slippes neste år, men stort mer informasjon enn det har vi ikke.

Oppdaterer Optimus-serien

LG annonserte nylig at de allerede har begynt å jobbe med å oppdatere Optimus-serien med Ice Cream Sandwich, selv om de ikke har satt noen dato på når oppdateringen skal rulles ut. Med tanke på at mange av Optimus-mobilene fortsatt ikke er oppdatert til Android 2.3, vil det nok ta en stund før de får Android 4.0, som er det egentlige navnet på den nyeste versjonen av operativsystemet.

(Kilde: GSM Arena)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen