Microsoft har foreløpig ikke villet vise frem Kinect-maskinene som angivelig allerede blir testet ut. Ifølge The Daily er imidlertid maskinene små og har en drøss av sensorer over skjermen.
Microsoft har foreløpig ikke villet vise frem Kinect-maskinene som angivelig allerede blir testet ut. Ifølge The Daily er imidlertid maskinene små og har en drøss av sensorer over skjermen.

Dette kan være Microsofts hemmelige våpen

Kommende bærbare maskiner får snart innebygget Kinect, ifølge rykter.

Den bevegelsesfølsomme sensoren Kinect har blitt et alt mer interessant produkt for PC-brukere, og om bare få dager vil teknologien bli tilgjengelig for bruk på vanlige PC-er. For å gjøre teknologien enda nyttigere skal snart sensoren begynne å bygges inn i laptoper, ifølge nettstedet The Daily.

Små bærbare

Entusiaster verden over er allerede godt i gang med å forvandle datamaskinene sine til bevegelsesstyrte underholdningssentre, ved å bruke utviklerverktøyene for Kinect som Microsoft la ut for en stund tilbake. Med Kinect direkte innebygget i en bærbar maskin ville man slippe å koble til den eksterne sensoren, som raskt kan se klumpete ut på en liten maskin.

The Daily har ingen bilder å vise til, men beskriver de bærbare maskinene de så på som små og kompakte, i tilnærmet netbook-størrelse. I stedet for et vanlig kamera over skjermen, hadde maskinene en rekke sensorer for å tolke alle bevegelsene som skjedde foran skjermen.

Ifølge nettstedet skal prototypene de har fått lekt med være offisielle.

Mange muligheter

Hva slags funksjoner ser du for deg at en Kinect-maskin kan benytte seg av? Ville du brukt det til spilling, eller kanskje til å trådløst styre musikk- og filmavspilling mens du lager litt mat? Mulighetene er mange, og i Microsofts reklamevideo for Kinect ser de for seg en rimelig spennende framtid hvor Kinect blir brukt til alt fra kirurgiassistent til et musikkinstrument:

(Kilder: The Daily)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen