Dette kan du vinne på julaften
Teknofil

Dette kan du vinne på julaften

Vi har spart noen av de aller feteste premiene til slutt.

Da er dagen endelig her. Kanskje har du våknet grytidlig i dag, enten av deg selv eller av små, tassende føtter som snoker etter julestrømpe på døra. En deilig lukt av julemiddag brer seg i huset, og det gjenstår egentlig bare å vente på at Sølvguttene synger julen inn. Men mellom Tre Nøtter til Askepott og Disneys Jul, venter noen skikkelige godbiter på den som tar seg tid til å svare på spørsmålene i dagens luke.

Dette er dagens gevinster:

Akam.no

Premien i dag er et Panasonic Lumix GF3 med 14 mm f/2.5. Dette microfourthirds-systemkameraet er et av de minste som er laget, og var blant annet å finne blant systemkameraene Akam anbefalte som julegaver. Og er du riktig heldig, kan det altså bli deg som får dette kameraet i julegave i år.

Akam skal også ha romjulskalender, så følg med på fotosiden også i morgen!


Hardware.no

I dag er det Canal Digital som står for premien. En heldig vinner får en parabolpakke ferdig betalt for hele neste år – med den flunkende nye opptaksdekoderen fra ADB.

Mer spesifikt består premien av ett år med Norgespakken, parabolantenne og PVR-dekoderen ADB HD-PVR 5720 SX med opptaksfunksjon og 500 GB harddisk. Merk at dekoderen er parabolversjonen som blant annet inkluderer fjernstyring. Som den del av premien kommer det en montør til deg og kobler opp det hele.


Amobil.no / Mobilen.no

I dag kan du vinne Samsung Galaxy Note. Dette er uten tvil årets største mobiltelefon – på flere måter.

En gigantisk skjerm sammen med den råeste maskinvaren på markedet gjør dette til en av de aller heftigste mobiltelefonene du får kjøpt akkurat nå.


Gamer.no

Endelig er det jul, og det feirer spillnettstedet med å gi bort en skikkelig godpakke fra Nintendo. I dagens luke ligger nemlig en stilig, sort Wii sammen med The Legend of Zelda: Skyward Sword Limited Edition og en pen plakat for Xenoblade Chronicles – et av de mest gjennomførte spillene på mange år.


Til slutt vil vi ønske alle våre lesere en riktig god jul!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen