Dette kan du vinne i luke 23
Teknofil

Dette kan du vinne i luke 23

Det er lille julaften, men vi serverer store premier.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Akam.no

Premien i dag er kompaktkameraet Casio Exilim EX-ZR100, en testvinner på Akam. Dette kameraet har en del spennende muligheter som gjør det svært morsomt i bruk. Blant annet tilbyr det en seriebildefunksjon som er svært rask.


Hardware.no

Én heldig vinner får muligheten til å stikke av med en D-Link DNS-343. Dette er kompakt NAS med plass til fire harddisker.


Amobil.no / Mobilen.no

I februar annonserte Nokia at de ville satse på Microsofts nye operativsystem Windows Phone. Dagens premie er den første Nokiaen med det nye operativsystemet.

Lumia 800 har lynraske menyer, kompakt design og god skjerm.

Etter å ha satset på sitt eget operativsystem i lang tid er dette telefonen som viser veien videre for Nokia, og du kan bli blant de første i landet til å eie en.


Gamer.no

I dag har spillnettstedet en hyggelig pakke til fotballentusiaster blant leserne. Sammen med en FIFA 12 til PlayStation 3 eller Xbox 360 kan du vinne en EA Sports-treningsbag produsert av Grizzly, en matchende ball fra ballprodusenten Select og et EA Sports-håndkle. Du får også en t-skjorte for det populære fotballspillet.


Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen