Dette kan du vinne i luke 21
Teknofil

Dette kan du vinne i luke 21

Julen nærmer seg, og vi har spart noen av de feteste premiene til slutt.

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Akam.no

Premien i dag er et Lastolite Strobo Kit, gitt av Bresson, som gir deg muligheten til å farge og styre lyset fra de fleste større systemkamerablitser (for eksempel Nikon SB-900 og Canon 580 EX). Med i settet følger det filter med forskjellige varme og kalde fargetoner, samt filtre i rødt, grønt, blått og gult.


Hardware.no

I dag skal det trekkes to vinnere, som begge får tilsendt et spillhodesett i form av Asus ROG Vulcan ANC. Dette er et godt hodesett som har innebygget støydempning.


Amobil.no / Mobilen.no

I dag er det Sony Ericssons supre designmobil Xperia Arc S du kan vinne. Dette er en oppgradert versjon av Xperia Arc. Arc S har fått en mye raskere prosessor, mens designen, skjermen og kameraet er like gode som på forgjengeren.

Xperia Arc S har dessuten raske og brukervennlige menyer og det meste av teknologi du kan ønske deg i en moderne smarttelefon.


Gamer.no

Dagens luke består av tre flotte spillbøker som har blitt lansert i 2011: Ready Player One, Barndommens TV-spill og Dataspill.


Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen