Dette kan du vinne i luke 19
Teknofil

Dette kan du vinne i luke 19

Julen nærmer seg, og i dag deler vi ut noen skikkelig saftige premier.

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Akam.no

I dagens kalenderluke skjuler det seg en stor og praktisk tilbehørspakke som enhver fotograf som begir seg utenfor dørstokken har bruk for.

Pakken består av en Lowepro Photo Sport 100 Sling AW fotoryggsekk, en Hänel fjernkontroll Combi TF og et Joby Gorillapod Micro 800 Hybrid-stativ, og dermed bør dagens vinner være dekket på sine fotografiske oppdagelsesreiser ut i omgivelsene.


Hardware.no

Én heldig vinner får PC-kabinettet Silverstone Temjin TJ08-E. Dette er et lite og lekkert kabinett, med overraskende mye plass.


Amobil.no / Mobilen.no

Motorola Razr er en superslank Android-mobil som igjen setter Motorola på kartet. Modellen har sitt navn etter foldemobilen som gjorde suksess for noen år siden.

Telefonen skiller seg fra andre mobiler, ikke bare ved å være tynn, men også ved spennende funksjoner som Motocast, og at bakdekselet er i kevlar.


Gamer.no

Nitten dager ute i desember stiller Komplett.no opp med et gavekort på 1000 kroner.

Komplett.no er blant de ledende, lengstlevende og mest respekterte nettbutikkene i Norge, og ble i kåret til Norges tredje billigste nettbutikk hos Hardware.no i høst.


Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen