Dette kan du vinne i luke 16
Teknofil

Dette kan du vinne i luke 16

En rå mobil, et flott kamera og mye annet venter på deg i våre julekalendere.

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Gamer.no

Det er nå åtte dager igjen til jul, og det feirer Gamer med å gi bort 10 valgfrie spill hos GOG.com (Good Old Games).

Denne digitale nettbutikken har blitt svært populær de siste årene, takket butikkens unike kombinasjon av klassiske PC-utgivelser til en rimelig pris, full tilgang til det originale spilleskeinnholdet og fraværet av kopisperrer.


Hardware.no

I dag skal det trekkes to vinnere. Den ene får tilsendt PC-kabinettet Bitfenix Shinobi uten sidevindu, mens den andre får et Bitfenix Raider. Dette er to gode mellomstore kabinetter som selges til en hyggelig pris.


Amobil.no / Mobilen.no

For de som er ute brukervennlige menyer, gigantisk skjerm, gode proffunksjoner og topp kamera, er HTC Titan en perfekt mobil. Dagens premie er den råeste Windows-telefonen i markedet, og fekter mot de gjeveste Android-toppmodellene.


Akam.no

I dagens luke gjemmer det seg et Sony NEX-3. Sammen med kameraet stikker vinneren også av med et 16 mm f/2.8-objektiv og en blits til det lille systemkameraet. Kameraet er også istand til å ta 3D-panoramabilder som kan vises frem på 3D-TV-er.

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen