Dette kan du vinne i luke 15
Teknofil

Dette kan du vinne i luke 15

Flotte premier venter på deg i våre julekalendere.

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Gamer.no

På den femtende dagen i desember har fått tak i Call of Duty: Modern Warfare 3 Hardened Edition for Xbox 360.

Det tredje og avsluttende kapittelet i skytespillsagaen er akkurat så actionfylt og dramatisk som vi forventer, med den ene eksplosjonen større enn den andre. Når du har gjort deg ferdig med historiedelen kan du spille egen oppdrag sammen med en venn, eller kaste deg ut i forrykende flerspillerkamper.


Hardware.no

I dag skal det trekkes én heldig vinner som får tilsendt PC-kabinettet Lian Li PC-343B. Dette er ekstra stort fulltårnskabinett med ekstremt mye plass i alle mulige retninger.


Amobil.no / Mobilen.no

Angry Birds er ikke bare tidenes mest populære mobilspill. Nå kommer figurene fra spillet også som høyttalere du kan koble mobiltelefonen din til (ikke bare iPhone).

Høyttaleren finnes i tre varianter, og vinner du kan du velge hvilken av dem du vil ha.


Akam.no

Mange har ønsket seg skriver som håndterer større papir enn A4. Men de har stort sett vært laget for proffene og kostet der etter. Da er det greit at Canon har lansert den lommebok- og plasseringsvennlige Pixma iX6550, og det er nettopp denne du kan stikke av med i dagens kalenderluke.

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen