Dette kan du vinne i luke 10
Teknofil

Dette kan du vinne i luke 10

Flotte premier venter på deg i våre julekalendere.

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Gamer.no

På denne tiende dagen av desember har Gamer en spesialutgave av action-rollespillet Dark Souls for Xbox 360 som premie.

Dark Souls er den åndelige oppfølgeren til suverene Demon’s Souls, og byr på nye spillområder, nye fiendetyper, nye sluttbosser og en ny historie.


Hardware.no

I dag skal det trekkes én vinner, som får en Kingston HyperX SSD 120 GB tilsendt. Dette er en av de bedre SSD-ene på markedet, der storebroren med 240 GB vant vår samletest for ikke lenge siden.


Amobil.no / Mobilen.no

Da vi testet robuste mobiler for en stund siden var det Motorola Defy som kom best ut av de smarte mobilene. I dagens kalenderluke kan du vinne Motorola Defy+ – det er nesten den samme telefonen, bare med enda raskere innmat.

Les også: Samletest av seks robuste mobiltelefoner

Med Motorola Defy+ kan du kjøre apper i skog og mark, uavhengig av vær. Defy+ skal også tåle en trøkk. Ifølge Motorola er skallet rundt telefonen på Defy og Defy+ helt likt.

Motorola Defy utmerket seg dessuten som en god surfetelefon.

Les testen av Motorola Defy


Akam.no

Har du gamle fotografier som skal gjøres digitale, er det egentlig ingen vei utenom - du må ha en skanner. Og pussig nok er det nettopp det du kan vinne i dagens luke!

Epson har produsert kvalitetsskannere i en årrekke, og selv om det nå ikke akkurat lanseres noen ny modell i kategorien hver eneste dag, så er det fremdeles en del som sitter på gamle negativer og papirkopier som de ønsker å digitalisere. Om det er tilfelle med deg, er dagens premie, en Epson Perfection V500, midt i blinken!

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen