Dette geværet er også en fiskestang

Dette geværet er også en fiskestang

Nå trenger du ikke å velge mellom jakt og fiske på gutteturen.

Skal du ut på tur eller jakt kan det være nyttig å ha med seg et jaktgevær. Hvis du i tillegg har planer om å fiske litt, betyr det enda mer å bære på i bagasjen – inntil nå. Pack-Rifle er navnet på et produkt som faktisk kombinerer gevær og fiskestang.

Pack-Rifle blir produsert av selskapet Mountain View Machine & Welding fra den amerikanske delstaten Utah, og har en lett vekt og er værbestandig. Geværet er av typen single-shot og har et kaliber på .22.

Under to sekunder

Skaperne bak Pack-Rifle hevder at det er et av de letteste geværene i verden, med en vekt på bare 440 gram. Det kombinerte produktet består av aluminium, karbonfiber og rustfritt stål – og kan bli delt i to deler uten hjelp av verktøy på under to sekunder. Dermed kan man redusere lengden fra 84 til 43 cm – noe som passer bedre til ryggsekker.

Når man konverterer geværet til en fiskestang, fjerner man løpet og kolben, mens resten av mekanismen da vil utgjøre stanga. Man tilføyer også ei snelle som kan festes til håndtaket.

Pris og tilgjengelighet

Den kombinerte fiskestanga og geværet Pack-Rifle er tilgjengelig for salg på Packrifle.com. Prisen kommer da på 425 dollar, eller 2500 kroner. Moms kommer i tillegg.

Les mer om produktet på The Firearm Blog.

(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen