Dette er våre 10 favoritt-mobiler

For et par måneder siden bestemte vi oss for å filme mobilene vi får inn til test. Med en fagredaktør med bakgrunn fra TV og all slags snasne telefoner som kommer i posten til oss, fant vi ut at vi ville dele både demonstrasjoner og utpakkinger med våre lesere.

Det har mange av dere satt pris på, og vi har nå samlet de mest spennende mobilene vi har videotestet i én sak.

De er ikke alle testvinnere, men de har alle sine egenskaper å slå i bordet med.

Dette er redaksjonens uformelle toppliste med spennende mobiler akkurat nå.

HTC HD Mini
La deg ikke lure av den lille størrelsen, HD Mini er en skikkelig kraftpakke. Mobilen er liten og sjarmerende, med omtrent samme utseende som HTC HD2. Men slankingen har kostet. Prosessoren er enklere, batteriet er mindre og kameraet mangler lys, for å nevne noe.

Du finner hele testen av HTC HD Mini her, og under kan du se utpakkingen av telefonen.

Nokia X6
X6 skiller seg fra andre Nokia-modeller ved at den har fått kapasitiv skjerm, og en ny design. Utseendet er greit nok, men X6 er ikke en mobiltelefon folk snur seg etter på gaten. Som musikkmobil er det lite å utsette på X6. 16 GB er mye minne, og batterikapasiteten gjør at vi kan spille og spille i timesvis uten å være redd for at batteriet skal knele. Er batteriet fulladet skal vi i teorien kunne spille musikk i 35 timer.

Vår tester var likevel ikke helt imponert, du kan lese hele testen av Nokia X6 her, eller ta en titt på videoen under.


Sony Ericsson Elm

Elm er Sony Ericssons nyeste mobil i Green Heart-serien. Dette er mobiltelefoner der produsenten fokuserer på miljøvennlige materialer. Under dekslene er imidlertid Elm en mobiltelefon med svært gode egenskaper, og teknologisk er Elm en av de mest avanserte standardmobilene som finnes.

Du kan ta en titt på Elm i videoen under, eller lese vår test av Sony Ericssons miljømobil her.

HTC Desire
Dette er HTCs storselger for øyeblikket, Android-mobilen er utsolgt flere steder og har fått strålende kritikker.

Vårt totalinntrykk av HTC Desire er at den lever opp til navnet sitt. Telefonen er svært avansert, men likevel så enkel å bruke at den ikke krever noen større læringsprosess. Selv ”vanskelige” funksjoner som oppsett av trådløse nett og deling via Bluetooth er gjort enkelt på Desire.

Her er hele vår test av HTC Desire, og videoen av lystobjektet finner du under.


Toshiba TG01
Det er begrenset hvor lenge en mobiltelefon kan kalles en supermobil. For Toshiba TG01 er den grensen for lengst overskredet. Siden TG01 med sin Snapdragon-prosessor og store skjerm høstet lovord på Mobile World Congress i februar i fjor, er det kommet mange modeller som kan vise til det samme. Flere av dem har sågar langt mer å vise til enn TG01.

Men det betyr ikke at Toshiba TG01 er blitt noen dårligere mobiltelefon. Fremdeles er den en av de største og tynneste mobiltelefonene i sin klasse, og vi har knastet på den.


Sony Ericsson Vivaz
Designet på Vivaz skiller seg klart fra alt vi tidligere har sett fra Sony Ericsson, og på andre touch-mobiler også for den saks skyld. Vivaz markedsføres som videomobil som kan ta opptak i HD, og har et kamera med åtte megapikslers oppløsning.

Vår tester mente totalinntrykket er at Vivaz er en god kameramobil, men der HD fremstår mest som en gimmik. Hele testen av Vivaz finner du her.


HTC Desire, Legend og Mini

Vi har allerede vist utpakkingsvideoene av HTC Mini og Desire lengre opp i artikkelen, men vi fikk sneket oss til en demonstrasjon av alle disse tre sammen under HTC Norges presselansering av de tre toppmodellene.

I videoen under ser du norgesansvarlig Pål Marius Christiansen vise fram HTC Smart, Desire, Legend og Mini. Om du vil lese hele testen av HTC Legend finner du den her.

Sony Ericsson X10 Mini
X10 Mini er verdens minste mobil med Android, og lillebroren til Sony Ericsson Xperia X10 er en skikkelig råtass, størrelsen til tross. Vi vil tro X10 Mini blir en populær mobiltelefon, mye på grunn av at den skiller seg ut, har fornuftig pris og fikser de aller fleste oppgaver på en tilfredsstillende måte. Spørsmålet er hva som skjer når nyhetens interesse har lagt seg, og X10 Mini får konkurranse fra Xperia X10 Mini Pro, som har fremtrekkbart tastatur. Her kan du lese hele testen av X10 Mini.

Apple iPad
Vår kollega Marius Røstad var førstemann i redaksjonen som fikk fatt i det mye omtalte lesebrettet, og tok med seg kamera hjem for å høyttidelig filme første utpakking av produktet. Det holdt på å ende i tårer, og enhånds utpakking blir ikke standard i redaksjonen framover. Her finner du hele vår iPad-test, video av mediebrettets høytidelige utpakking ser du her:
iPhone 4G

Vi fikk testet innmaten som kommer i nye iPhone den 7. juni, her ser du video av hvordan den kommer til å fungere. Er du spent på hvordan nye iPhone blir? Sjekk også vår oppsummering av ryktene foran lanseringen.

 


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen