Dette er ikke 'Kata i sekken'

Owl-272 DL er navnet på en ny allsidig kamerasekk fra Kata. Den er nemlig ikke bare en kamerasekk, men kan også gjøres om til både en sekk til hverdagsbruk og en rullebag - ved hjelp av tilleggsutstyr.

Les også: Ny fotobag til høsten?

Sekken er, i følge produsenten, laget av et ’superlett og holdbart’ stoff samt et skum patentert av Kata. Deler av kledningen er sølvfarget, i den hensikt å reflektere sollys og varme, ifølge produsenten.

Det skal blant annet være plass til en speilrefleks med 70-200 mm objektiv, med andre ord: temmelig romslig. Det er også mulig å feste et kamera direkte til selene på sekken, noe som skal avlaste sekkebæreren betydelig om vi skal tro produsenten selv. I tillegg er det mulighet for å feste et kamerastativ til forsiden av sekken.

Kata Owl-272 slippes på markedet mot slutten av måneden til en veiledende pris på £159,95, tilsvarende ca 1560 norske kroner - altså ikke av det billigste slaget. DC-443 og DH-423, fra samme produsenten, fås for noen få hundrelapper, men rommer naturligvis noe mindre.

Les også: Think Tanks nye skuldervesker

Les også: Test: Think Tank Speed Racer - Fleksibel fotobag i felten

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen