Dette er GPS-en vi vil ha

Det er høysesong for kjøp av ny GPS nå på forsommeren. Bilferie enten i Norge, Norden eller Europa for øvrig er fortsatt fristende for mange nordmenn, og da kan det å ha en god GPS i bilen være uvurderlig.
Vi har merket en stor oppgang på søk etter GPS-er i vårt Prissøk de siste ukene, og her kan du se hvilke modeller leserne er interessert i.

#10 Garmin Nüvi 1690 / 1690T
Denne GPS-en kommer i to versjoner, der 1690T er den forbedrede utgaven. Skjermen er på 4,3 tommer og Europa-kartet inkluderer inntil 40 land.
#9 Garmin Forerunner 405
Dette er en pulsklokke enn en GPS, men den har også GPS-funksjonalitet til måling av for eksempel avstand. Produktet er dog best egnet som en treningspartner.
#8 TomTom XXL Europe 42 IQR
XXL-GPS-en til TomTom har en 5-tommers berøringsskjerm og europakart (42 land), samt trafikkmeldingsmottaker (TMC) og ”IQ Routes-teknologi” som skal hjelpe deg med å finne smarteste vei til målet.
#7 TomTom Go 950
 Denne GPS-en inkluderer kart over både Europa og USA og Canada (47 land), trafikkmeldingsmottaker (TMC), Bluetooth og såkalt ”Eco Route” – som hjelper deg å spare drivstoff. Skjermen er på 4,3 tommer.
#6 TomTom XL Europe 22
Er du ute etter en billig GPS, altså til rundt en tusenlapp, kan kanskje TomTom XL Europe 22 være noe for deg. Dette er en litt funksjonsfattig modell, men skal til gjengjeld være enkel i bruk. Merk at Europa-kartet ikke dekker mer enn rundt 20 land i Norden og Vest-Europa.
#5 Garmin Forerunner 310XT
Dette er en treningsklokke fra Garmin, men den inneholder GPS-funksjoner som måler avstand, hurtighet og tid.
#4 TomTom XL IQR V2
Av de rimelige GPS-ene er nok denne fra TomTom blant de bedre. Her får du en 4,3-tommers skjerm, enkel meny, forhåndsinstallert fotoboksdatabase, hjelp til filvalg i storbyer, ”IQ Route” og europakart som inkluderer 42 land.
#3 TomTom One XL IQR
Eldre modell som har utgått av TomToms sortiment.

#2 TomTom Go 750
Denne utgaven ligner Go 950, men har ikke kart over USA og Canada. Likevel dekker kartet 45 europeiske land. Skjermen er på 4,3 tommer, og noen av de viktigste funksjonene er trafikkmeldingsmottaker (TMC), Bluetooth, hjelp til filvalg, IQ Routes og fotoboksvarsling.
#1 Garmin Nüvi 1440
Den GPS-en flest har søkt etter i Prissøk heter Garmin Nüvi 1440. Den har en 5-tommers skjerm og kart over Vest-Europa. Nyttige funksjoner inkluderer trafikkmeldingsmottaker (TMC) som guider deg unna kø og veiarbeid og Lane Guidance som hjelper deg med filvalg i store byer.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen