Dette er en subwoofer

Mange av oss streber etter god lyd i stuen, men ofte er resultatet et stort, klumpete anlegg som tar all oppmerksomhet i stuen. Noe samboeren din nødvendigvis ikke er spesielt begeistret for. 

Bang & Olufsens lanserer nå en ny sub, BeoLab 11, . Den nye modellen er basert på en helt ny teknologi der to elementer slår mot hverandre. Elementene er pakket inn et flott og spenstig design som er plasseringsvennlig.

Liten
Førsteinntrykket av BeoLab 11 er hvor slående liten og eksklusiv den fremstår. Modellen har en tulipanlignende utforming, der to deler er satt mot hverandre med mellomrom i midten. I spalten mellom de to delene kan vi skimte de to elementene.

BeoLab 11 har en vekt på rett i overkant av syv kilo, og har det B&O kaller Acoustic Balance Principle, hvilket betyr at suben avgir minimalt med vibrasjoner. Dermed kan du også henge denne modellen på veggen med et veggfeste som fås kjøpt som ekstrautstyr.Overraskende kraftig
Vi fikk spille en CD på anlegget, og det første som slår oss er hvor kraftig den lille subwooferen faktisk er. Den tilbyr bra med trøkk, men er fremdeles stram i takten.

Den utfyller de to små høytalerne som står ved siden av imponerende bra. BeoLab 11 spiller i frekvensområdet 125 Hz og nedover.

Forskjellige farger
Eksemplaret vi hører på er sort med sølvfargede sider, men disse kan byttes dersom du ønsker en annen farge. Det er totalt syv farger du kan velge mellom, deriblant sort, gull eller rød.

Med B&Os nye subwoofer BeoLab 11 får du et produkt som oser kvalitet med høy WAF (Wife accceptance factor), men som også koster. Prisen er veiledende 13 900 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen