Dette er en mobil

Vi har sett mobiltelefoner utkledd som klokker før, men denne nye mobilklokken fra Epoq er noe helt for seg selv. Nye EGP-WP88 ser nemlig ut som en helt vanlig klokke.

Vanligvis ser nemlig ikke slike mobilklokker ut vanlige armbåndsur i det hele tatt, og med en stor trykkfølsom skjerm kan det fort heller se ut som et teleporteringsapparat som kommer fra fremtiden eller fra NATOs kjeller.

Lades ved bevegelse

Epoqs nye EGP-WP88 ser ikke bare ut som et armbåndsur, men har til og med fått funksjoner fra armbåndsurene. For eksempel er mobilklokka vanntett ned til 50 meter. En annen funksjon fra urenes verden, er at den lades opp ved hjelp av bevegelse. For eksempel ved at du går.

Skjermen er rundt, og av typen Oled. Klokka har ingen fysiske visere, men ved hjelp av skjermen får du se et visuelt sett visere.

Innebygget finner du en mikrofon og høyttaler, slik at du ikke trenger å bruke håndfri for å snakke i telefonen.

1,3 megapikslers kamera

EGP-WP88 har også et innebygget kamera som kniper bilder i inntil 1,3 megapikslers oppløsninger. Mobilklokka skal fungere på alle fire GSM-bånd, men ikke i 3G-nettet. Bluetooth og USB er på plass, slik at du kan overføre filer til og fra enheten.

Enheten vil begynne å selges i mars måned til 549,95 amerikanske dollar, som tilsvarer rundt 3000 norske kroner. Den vil neppe dukke opp i norske butikkhyller, men kan handles fra for eksempel GadgetCraver.

(Kilder: Gizmodo)

Kommentarer (24)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen