Dette er Bond-mobilen

Premieredatoen for den nye Bond-filmen Quatum of Solace her i Norge er 7. september, og da kan du også se den kjente engelske spionen bruke Sony Ericssons nye Cybershot-mobil C902. I forbindelse med verdenspremieren på den nye filmen, skal mobilprodusenten også lansere en limited edition Titanium silver C902 – en eksklusiv utgave av denne Sony Ericsson-mobilen.
 
Det har blitt stadig mer vanlig å bruke nye eller kommende mobiltelefoner i store filmsatsninger, slik vi så nylig da den kommende mobilen Nokia Tube spilte en birolle i Batman-filmen The Dark Knight.
 
Tidligere samarbeid
Det er ikke første gang Sony Ericsson leverer mobil til 007-agenten; en sølvfarget K800i ble brukt i den forrige Bond-filmen Casino Royale i 2006, og andre Sony Ericsson-mobiler ble brukt i filmen Die Another Day i 2002.
 
- Vi er glade for å kunne annonsere fortsettelsen av vårt samarbeid med James Bond-filmene, og avdekke James Bonds nye telefon for dette året – en limited edition-utgave av vår C902 Cybershot-telefon. Med mye innhold både på selve telefonen og på minnekortet som følger med C902 Titanium silver, vil tilhengere av den hemmelige agenten få enda mer James Bond med Sony Ericsson, sier Lennard Hoornik, markedssjef i Sony Ericsson, i en pressemelding.
 
Limited Edition
På Bond-utgaven av Sony Ericsson C902 får du:
 
Velkomsthilsen
Dynamiske pausebilder (screensaver)
Bakgrunnsbilder
James Bond mobiltema
Quantum of Solace filmtrailer
 
Og minnekortet er spekket med:
 
Nyhetsartikler x 3 (”behind the scenes” intervjuer og klipp fra filmen and hovedrolleinnehaverne).
Bakgrunnsbilder x 5
Pausebilde (screensaver) x 1
Activision trailer
“Top Agent” spill

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen