Dette bør du ikke ha gått glipp av

Denne uken ble det endelig klart at Iphone kommer til Norge, og hvilken operatør som får kloa i den først. I tillegg lanserte LG og Samsung hver sin mobiltelefon. Vi har også fått se på den nyeste Blackberry-telefonen.

Her er sakene du ikke bør ha gått glipp av:

Tester, sniktitter og førsteinntryk

Sniktitt: Blackberry Bold

Det har ikke gått lange tiden siden RIM lanserte sin nyeste Blackberry; 9000 Bold. Vi fikk muligheten til å se på det nye e-postvidunderet på den kanadiske ambassaden i Oslo.
Les mer om Bold »

Test: Nettradio for soverommet

Den kan brukes med Ipod-en din, koble seg til internett og spille av nettradio, og hente musikk fra PC-en din. Og den er ganske så fantastisk.
Les hele testen »

Førsteinntrykk: Sony Ericsson G700 og G900

Vi har fått Sony Ericssons nye smarttelefoner inn på testbenken. Vi fortsetter vår nye tradisjon og gir deg bilder av telefonen og innholdet i esken, og vi deler våre førsteinntrykk.
Les mer om
Sony Ericsson G700 »
Sony Ericsson G900 »

 

Nyheter og andre begivenheter

Chess har de mest fornøyde kundene

Ifølge Norsk Kundebarometer er det Chess-kundene som er aller mest fornøyd med sin operatør. Totalt har Chess 12. plass i undersøkelsen, mens Telenor havner nederst av operatørene med en 114. plass.
Les hele saken »

Netcom får Iphone

Denne uken ble det klart at det er Netcom som stikker av med førsteretten til å selge Apples Iphone i Norge. Hvorvidt dette betyr at Telenors kunder må se langt etter Iphone med abonnement er imidlertid ikke sikkert.
Les mer om Norges-Iphone »

Aldri mer harddisk fra Creative

Creative har bestemt seg for å legge harddisken på hylla en gang for alle. Nå skal selskapet utelukkende konsentrere seg om spiller med flashminne.
Men Creative Share kommer ikkke »

Mobilene som får Steve Jobs til å skjelve i underbuksa

Iphone har snart vært på markedet i ett år. Konkurrentene har ikke lagt på latsiden. Siden juni 2007 har det nemlig kommet en rekke telefoner som kan danke ut Iphone på en rekke områder.
Sjekk hvilke »

Kan beslaglegge MP3-spilleren din

Skal du til USA i sommer? Da bør du passe på å slette all piratkopiert musikk fra MP3-spilleren din før du lander. G8-landene ønsker nå å kunne å sjekke og bøtelegge alle som har MP3-spilleren med piratkopiert materiale.
Les hele saken »

Mer Soul fra Samsung

Nå kommer den første Soul-telefonen fra Samsung med klassisk design. Men tasten som er en skjerm er borte.
Sjekk nykommeren »

LGs konge får en lillebror

LG legger lista høyt når de introduserer KC550 som en lillebror til suksessen KU990. Med fem megapikslers kamera og bevegelsessensor håper imidlertid koreanerne at du skal falle pladask for denne skyvetelefonen.
Les hele saken »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen