Utendørs treningsstudio er et kraftverk

Teknofil Dette treningsstudioet er et kraftverk

(Bilde: TGOGC)

Utendørs treningsstudio er et kraftverk

Bli biff samtidig som du skaper elektrisitet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi har tidligere skrevet om en idé der du må trene for å lyse opp gatelyktene, og nå har noen tatt steget helt ut og lansert et utendørs treningsstudio der treningen blir gjort om til elektrisitet.

Denne unike formen for treningssenter er skapt av et selskap med det joviale navnet The Great Outdoor Gym Company, og befinner seg i Storbritannia. Du må altså ikke reise altfor langt for å ta del i miljørevolusjonen mens du samtidig holder deg i form.

Et av verdens første

Selskapet har installert over 250 treningssteder til utendørs bruk over hele Storbritannia, og det hittil siste tilskuddet inneholder ikke bare de robuste, værbestandige utgavene av apparater man vanligvis finner på treningsstudioer. TGO Green Heart, som det heter, inneholder også teknologi som gjør det til et av verdens første energihøstende studioer.

Mens brukere brenner av kalorier gratis på blant annet ellipsemaskinen, håndsykkelen eller spinningsykkelen, høster selskapet inn all bevegelsesenergien og gjør den om til elektrisitet.

Mange bruksområder

TGO Green Heart har også en såkalt Power Display Wall som måler og viser all energien som har blitt generert av de hardtarbeidende brukerne. I tillegg er det mulig å måle vekten, høyden og å regne ut kroppens BMI.

Elektrisiteten går med til å lyse opp treningsområdet på kveldstid, men den kan også benyttes i lokale bygninger, eller til og med i det nasjonale strømnettet.

Kan dette være løsningen på både energikrisen og problemet med dårlig helse i befolkningen?

Bli vår fan på Facebook!
Bli vår fan på Facebook!

Du finner TGO Green Heart i Shaw Park i byen Hull. Sjekk ut den offisielle nettsiden til The Great Outdoor Gym Company på TGOGC.com.

(Kilde: Gizmag)

Ta en titt på presentasjonsvideoen nedenfor:


Se også flere bilder av det spesielle treningsstudioet:

(Bilde: TGOGC)
(Bilde: TGOGC)
(Bilde: TGOGC)
(Bilde: TGOGC)
(Bilde: TGOGC)
(Bilde: TGOGC)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen