(Bilde: Logitech)

Dette trådløse tastaturet kommer med diger pekeplate

Snedig ny modell fra Logitech.

Pekeplater er noe man vanligvis forbinder med bærbare PC-er, men nå har Logitech introdusert en løsning som avviker en smule fra normalen.

Som blant andre Engadget melder, smeller selskapet nå til med et nytt trådløst tastatur som ikke bare byr på innebygd pekeplate, men attpåtil en skikkelig stor sådan.

«Alt-i-ett»

Tastaturet heter TK820 og er ifølge Logitech et kompakt «alt-i-ett»-tastatur som er ment å forene tastetrykking med berøringsfunksjonalitet på en sømløs måte, for blant annet å gjøre Windows 8-navigering mer effektiv.

Logitech TK820.
Logitech TK820.Foto: Logitech

Dimensjonene til pekeplaten er på solide 10,6 cm x 10,6 cm, noe som gir fingrene et høyst brukbart areal å boltre seg på. For å utnytte denne plassen har Logitech laget programvare du selv kan laste ned, som gir platen støtte for opptil 13 berøringskommandoer i Windows 8.

Platen kan ellers registrere opptil fire fingre samtidig, og Logitech har også vært elskverdige nok til å dytte en mekanisk klikkefunksjon inn i pekeplaten.

Fokus på komfort

Produsenten har likevel ikke glemt selve tasturet og bedyrer at TK820 byr på god komfort. Tastene har avrundede kanter og skal være i stand til å fordele nedtrykkskraften jevnt over hele tasten, noe som visstnok gir både lydløse og friksjonsfrie trykk, selv om man kun treffer kanten av tastene.

Dimensjonene til Logitechs nye modell er på 40,9 cm x 14,5 cm x 2,1 cm, og vekten ligger på 783 gram.

Tastaturet er ventet å bli tilgjengelig i Europa denne måneden, og i Prisguide er produktet foreløpig oppgitt med en norsk pris på 679 kroner. I Prisguide kan du også sette opp en automatisk varsling for når produktet kommer i butikken. Se for øvrig demonstrasjonsvideo under.

Pekeplatene på bærbare PC-er blir også bedre: Microsoft vil ha «Apple-kvalitet» på flerbevegelser »

(Kilder: Engadget, Logitech)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen