Foto: The Bohemian Workbench

Teknofil Dette stuebordet er nerdenes våte drøm

Foto: The Bohemian Workbench

Dette stuebordet er nerdenes våte drøm

Er formet som en Nintendo-håndkontroll – og den fungerer!

Er du lei av det kjedelige stuebordet ditt? Da bør du sjekke ut dette fancy alternativet. En møbelmaker har gjenskapt håndkontrollen til den gamle 8-bits spillkonsollen Nintendo Entertainment System (NES) som hadde sin storhetstid på 1980-tallet.

Denne håndkontrollen har størrelsen og funksjonen til et bord, og, best av alt, bordet er faktisk i stand til å spille spill! Bordet er designet av Charles Lushear og er lagd av tre.

Skiller seg ut

Stuebordet etterlikner en NES-håndkontroll
Stuebordet etterlikner en NES-håndkontroll

Bordet er riktignok ikke det første av sitt slag. Flere andre har skapt NES-stuebord opp gjennom årene, men Lushears møbel skiller seg ut. Fremfor å slavisk gjenskape fargepaletten til den originale håndkontrollen, har Lushear gått for de naturlige tretonene til lønn, mahogni og valnøtt.

Når bordet ikke blir brukt til å spille gamle Nintendo-klassikere, kan du beskytte retningskontrolleren og knappene med en overflate av glass. Denne skal være lett å ta av og på.

Ulike prisklasser

Foto: The Bohemian Workbench
Foto: The Bohemian Workbench

Totalt fire ulike utgaver av Nintendo-bordet har blitt designet for å passe til ulike smaker og budsjettklasser. Den billigste utgaven er for eksempel ikke-funksjonell hva spilling angår.

USB-funksjonalitet kan bli tilføyd, og Lushear sier at han har planer om å gjøre en fremtidig utgave av bordet kompatibel med Nintendos nyere konsoll Wii.

Prislappen er på 3500 dollar, eller over 20 000 kroner (ikke inkludert frakt og moms). Byggetiden på et bord etter en ordre er på fire til seks uker.

(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen