Dette spillet ble for drøyt
Teknofil

Dette spillet ble for drøyt

Jentene kler på seg etter protester.

I går kom det fram at de europeiske TERA-tilhengerne, som var i harnisk etter at det ble kjent at utgiver Frogster hadde gjort enkelte endringer i den europeiske versjonen av spillet, slik at det skulle kunne passe PEGI 12+-merkingen.

Mer spesifikt hadde Frogster fjernet muligheten for å regulere mengden blod i spillet, men nå har utgiveren tatt kritikken fra tilhengerne til seg og lover å gjøre om på endringene.

Blodet vender tilbake

I en lengre forumpost forklarer Frogster at muligheten for å regulere blod skal vende tilbake til den europeiske versjonen av spillet i en oppdatering senere i mai. Blodet skal etter sigende ha vært det eneste som sto i veien for den ønskede 12+-merkingen.

Rustninger er vel strengt talt bare til pynt uansett?
Rustninger er vel strengt talt bare til pynt uansett?

Kler på spillfigurer

Samtidig forklarer utgiveren at de kommer til å kle på den såkalte «Elin»-rasen.

— Det var ikke for å tekkes noe offisielt krav, men fordi disse figurene potensielt kunne ha tiltrukket seg en gruppe uønskede brukere er det vårt ansvar å beskytte våre yngre spillere fra disse, skriver samfunnssjefen for Frogster.

«Elin-ene» er, som flere av våre lesere påpekte i kommentarfeltet til gårsdagens nyhetssak, svært lettkledde, ungpikelignende figurer. Og det er disse som nå får nye teksturer og antrekk, som antagelig overlater litt mer til fantasien enn den tidligere garderoben til rasen.

TERA Online lanseres neste uke, 3. mai.

Les også: NCSoft vil stoppe TERA Online

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen