(Bilde: Xperia Blog)

Dette skal være Sony Xperia Z1 Mini

Får den samme innmaten som Xperia Z1, ifølge rykter.

Et nytt bilde av det som angivelig er Sonys kommende mini-versjon av Xperia Z1, kalt Xperia Z1 f, har lekket på nettet, melder Xperia Blog.

Bildet ser unektelig ut som et ekte pressebilde, og hvis ryktene er sanne er Sony altså på vei til å bli med i den nye mini-trenden. 

Mindre skjerm, lik innmat

Akkurat som mini-navnet tilsier er mobilen en del mindre enn toppmodellen Xperia Z1, og har en 4,3-tommers skjerm i stedet for den gigantiske 5-tommeren til storebroren.

I motsetning til Samsungs og HTCs mini-modeller ser det imidlertid ikke ut som Sony har lyst til å gjøre noe med innmaten til sin mini-versjon av Xperia Z1. Både den ekstreme 2,2 GHz Snapdragon 800-prosessoren og 20,7 megapikselskameraet skal visst ha blitt stappet inn i den nye f-versjonen av mobilen, noe som vil gjøre den til et skikkelig beist på mobilmarkedet.

Hvis det er sant vil det også forklare den litt tykkere formfaktoren til mini-versjonen, som utvilsomt ser ut til å bli et par millimeter tykkere enn storebroren. 

Kommer i flere farger

Det amerikanske nettstedet Engadget skriver at mini-versjonen av Xperia Z1 vil komme i både rosa og gult, i tillegg til de vanlige svarte og hvite versjonene. Det er imidlertid fortsatt ingen som vil si noe om når telefonen vil komme på markedet, eller om telefonen i det hele tatt eksisterer. 

Dette er ikke første gang vi har sett bilder av Sonys minimobil: 
— Her er Sony Xperia Z1 mini »

(Kilde: Xperia Blog via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen