Dette skal være den lekkede skjermbeskytteren til Note 8.
Dette skal være den lekkede skjermbeskytteren til Note 8. (Bilde: Twitter)

Dette skal være skjermbeskytteren til Galaxy Note 8

Gir innblikk i utseendet til den kommende toppmodellen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lanseringen av Samsung brettmobil Note 7 gikk som kjent ikke helt knirkefritt, men siden den gang har ryktene om den forhåpentligvis mindre brannfarlige oppfølgeren begynt å svirre. Nå ser det ut til at vi har fått et innblikk i hvordan fronten til mobilen vil se ut.

Som blant andre SamMobile melder dukket det nylig opp et lekket bilde på nettet av det som skal være en skjermbeskytter til Galaxy Note 8. Bildet ble lastet opp på Twitter.

Veldig lik Galaxy S8

Utfra bildet å dømme har Note 8 et utseende preget av slanke rammer som er ganske likt Galaxy S8-designet, noe som ikke er direkte uventet. Det innebærer også kurvede kanter og ingen fysisk hjemknapp.

Galaxy Note 8 har ennå ikke blitt offisielt kunngjort av Samsung, men mobilen ble indirekte avslørt allerede i fjor høst i forbindelse med innbytteordningen som Samsung tilbød Note 7-eiere. 

Av spesifikasjoner er Galaxy Note 8 ventet å få en diger skjerm på 6,3 eller 6,4 tommer, noe som altså plasserer den i øverste størrelsessegment innen brettmobiler. Note 7 hadde til sammenligning 5,7-tommers skjerm.

Tidligere lekkasjer har også indikert at mobilen får Snapdragon 835 eller en Exynos 9-brikke, 6 GB minne og opptil 256 GB lagringsplass. Mobilen skal også etter all sannsynlighet få QHD-oppløsning, men det har også blitt indikert at Samsung kan klaske til med 4K-oppløsning på Galaxy Note 8

Forhåpentligvis blir det snart slutt på alle spekulasjoner rundt Galaxy Note 8, for som vi meldte for bare dager siden er Samsung ventet å holde et arrangement i august hvor den nye mobilen skal offisielt avdukes.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen