Nå kan det bli mulig å skru av BlinkFeed. (Bilde: android-revolution-hd.blogspot.com)

Dette skal være nye HTC Sense

Kommer den med HTC One Max?

To nye kamerafunksjoner er blant nyhetene i Sense 5.5.
To nye kamerafunksjoner er blant nyhetene i Sense 5.5.Foto: android-revolution-hd.blogspot.com

HTC Sense er ett av de lengstlevende mobilgrensesnittene på markedet. Nå kan det være duket for en ny oppdatering av menysystemet, som sist fikk en stor overhaling ved lanseringen av HTC One tidligere i år.

En av tingene som forrige oppdatering brakte med seg er BlinkFeed. Funksjonen ser ut som en ekstra hjemmeskjerm, der nyheter fra utvalgte kilder ruller forbi, nesten som en slags innebygget utgave av Flipboard.

Ikke alle mener funksjonen er like nyttig, og hvis bildene er ekte, vil neste generasjon Sense tillate brukerne å skru av BlinkFeed.

Det skal dessuten være mulig å aktivere en "ikke forstyrr"-modus i toppmenyen, slik at du enkelt kan skru av meldingslyder og mas når du måtte ønske. På mange mobiltelefoner er dette en funksjon som er gjemt et greit stykke inn i menyene.

Nye kamerafunksjoner

Nye kamerafunksjoner følger også med, ser det ut til. En av disse heter "Dual capture". Vi regner med denne gir mulighet til å ta bilder med både hovedkamera og frontkamera samtidig, slik vi tidligere har sett i Samsungs toppmodell, Galaxy S4, og i LGs toppmodell, G2.

En egen modus har fått navnet Panorama+. Akkurat hva som ligger i dette er vi litt usikre på, ettersom dagens HTC-modeller allerede har en panoramafunksjon i sitt arsenal av funksjoner.

Det er ventet at Sense 5.5 vil gjøre sin entré sammen med den ventede brettmobilen fra HTC, One Max. HTC har kalt inn til lansering allerede neste uke. Ellers virker det sannsynlig at nye Sense vil dukke opp for de modellene som blir oppgradert til Android 4.3.

Se alle skjermdumpene på android-revolution-hd.blogspot.co.uk

Les også: Klappet og klart for ny gigant fra HTC

(Kilde: pocketnow.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen