HTC One M10.
HTC One M10. (Bilde: OnLeaks)

Dette skal være HTCs neste toppmodell

Bilder og spesifikasjoner til «One M10» har nå lekket.

Som alltid med kommende flaggskipmobiler porsjoneres ubekreftede opplysninger gjerne ut stykkevis og delt i forkant av lanseringen. Det gjelder også HTCs toppmodell, hvis navn nylig ble bekreftet i en video. Nå har det blitt lekket både bilder og spesifikasjoner.

Nok en gang er det Twitter-kontoen OnLeaks som står for lekkasjen, som kommer i form av to forskjellige Twitter-meldinger publisert samme dag.

Bred skråkant

Ifølge bildene er det kommende flaggskipet, som visstnok skal hete «One M10», ser det ut til at baksiden av mobilen blir relativt lik forgjengeren M9, men det er noen designmessige endringer her og der.

I tråd med tidligere rykter ser det ut til at det sorte feltet med HTC-logoen er fjernet fra fronten av mobilen, og mobilen har tilsynelatende også en ganske bred skråkant rundt baksiden.

En annen endringer er at hodetelefon-porten er flyttet til toppen av mobilen, der den befant seg på bunnen på M9-modellen. Ellers ser det ut til at en del av de ryktede spesifikasjonene er blitt bekreftet.

HTC One M10.
HTC One M10. Foto: OnLeaks

Snapdragon 820

I OnLeaks' Twitter-lekkasje kommer det frem at mobilen får en Snapdragon 820-prosessor, 4 GB minne og en 5,15-tommers skjerm med QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Hovedkameraet er på 12 megapiksler, og mobilen kommer også med USB Type C-standarden.

Ingenting er altså offisielt bekreftet ennå, så informasjon om pris og tilgjengelighet foreligger ikke. 

Nå har vi testet Samsungs nye flaggskip: Galaxy S7 Edge setter standarden for Android-mobiler »

(Via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen