HTC første smartklokke ser slik ut, ifølge de nye lekkasjene.
HTC første smartklokke ser slik ut, ifølge de nye lekkasjene. (Bilde: Weibo)

Denne klokken har det gått rykter om i tre år

Er «Halfbeak» fra HTC endelig avslørt?

Ryktene om at den taiwanske mobilprodusenten HTC skal lansere en smartklokke dukket opp allerede i 2013, og siden den gang har vi ikke blitt servert noe mer enn nye, vage rykter. Nå ser det endelig ut til at HTCs smartklokker har begynt å ta form, melder Phandroid.

På det kinesiske mikrobloggnettstedet Weibo har det nemlig dukket opp lekkede bilder av det som skal være HTCs kommende smartklokke, som har fått kodenavnet «Halfbeak».

Klokken baserer seg på Android Wear-plattformen har som bildene antyder et rundt design. Ifølge kilder som Phandroid var i kontakt med forrige måned skal klokken ha en oppløsning på 360 x 360 piksler.

Under Armour-logoen befinner seg på undersiden.
Under Armour-logoen befinner seg på undersiden. Foto: Weibo

Støtter stor treningsplattform

De nylig lekkede bildene indikerer ellers at det befinner seg to fysiske knapper på siden av klokken, og man kan også tydelig se en pulsmåler på undersiden. Ikke minst er logoen til selskapet Under Armour på plass.

Under Armour er selskapet bak treningsplattformen UA Record, som er et stort sosialt nettverk for treningsentusiaster hvor man blant annet kan dra nytte av innspill fra profesjonelle idrettsfolk og ernæringseksperter, og delta i utfordringer. 

HTC har allerede sluppet produkt som støtter denne plattformen, nemlig treningsarmbåndet HTC Grip, som kom på markedet i 2015. Dermed ser det altså ut til at HTCs nye smartklokke i stor grad vil rette seg mot treningsentusiaster. 

Ingen flere spesifikasjoner er kjent på dette tidspunktet, så vi må nok vente på eventuelle offisielle kunngjøringer fra HTC for flere tekniske detaljer.

Apple har fremdeles den mest populære smartklokken: Apple Watch har likevel mistet en del markedsandeler til Samsung »

(Via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen