YOGA Tab 3 Pro.
YOGA Tab 3 Pro. (Bilde: Lenovo)

Dette skal være det ultimate underholdnings-nettbrettet

Lenovo har dratt sløret av projektor-nettbrettet «Yoga Tab 3».

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lenovo har tatt nettbrett-segmentet i en ganske original retning med sine YOGA Tablet-modeller, som i fjor blant annet ble utstyrt med innebygget projektor. I forbindelse med IFA-messen i Berlin har selskapet nå avduket oppfølgerne til YOGA Tablet 2-modellene.

De nye modellene, YOGA Tab 3 Pro og YOGA Tab 3, har siden sist blitt utstyrt med en del oppgraderinger, hvorav førstnevnte beskrives som det «ultimate» multimedie-nettbrettet.

Den heftigste modellen, YOGA Tab 3 Pro, har i likhet med forgjengeren innebygget projektor. Denne har nå blitt forbedret og skal ifølge Lenovo takle en bildeflate på 70 tommer, der grensen på den forrige modellen lå på rundt 50-60 tommer.

YOGA Tab 3.
YOGA Tab 3. Foto: Lenovo

Kan dreies 180 grader

Projektoren er nå dessuten blitt plassert i fronten av nettbrettet og kan dreies rundt 180 grader for større fleksibilitet. Dermed blir det enklere å for eksempel bruke taket som lerret.

I tillegg skal YOGA Tab 3 Pro by på Dolby Atmos-lydteknologi, som innebærer at nettbrettet skal kunne servere en fyldig, tredimensjonal lydgjengivelse. Dette skal være det første nettbrettet med denne teknologien. Produktet har fire høyttalere av merket JBL i fronten.

Ellers er skjermen krympet ned til 10,1 tommer, fra 13,3 tommer på fogjengeren. Med en oppløsning på 2560 x 1600 piksler betyr det at pikseltettheten til YOGA Tab 3 Pro ligger på 299 piksler per tomme, noe som skulle gi ganske fine bilder.

To Tab 3-utgaver

Når det gjelder YOGA Tab 3 skal denne lanseres i 8- og 10-tommers utgaver, med en oppløsning på vesentlig mer beskjedne 1280 x 800 piksler. Denne modellen har altså heller ikke innebygget projektor, men derimot et kamera som kan roteres 180 grader.

I likhet med Pro-versjonen har den også Dolby Atmos-lyd, og vekten på nettbrettet ligger på 466 gram. Utover dette foreligger det faktisk ennå ikke mer detaljerte spesifikasjoner. Prisene på YOGA Tab 3 starter på 200 og 300 euro for henholdsvis 8- og 10-tommeren, og modellene blir tilgjengelig i oktober og november.

YOGA Tab 3 Pro blir tilgjengelig i november til en pris på 350 euro for Wi-Fi-versjonen og 600 euro for LTE-utgaven. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

Toshiba lanserte også en nettbrett-sak på IFA-messen: Selskapets nye nettbrett-PC skilter med 4K-oppløsning »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen