Dette skal HBO Nordic gjøre for å bli bedre
(Bilde: HBO Nordic)

Dette skal HBO Nordic gjøre for å bli bedre

Får bedre bildekvalitet og tilgjengelighet på ny plattform.

Det er ingen hemmelighet at HBO Nordic har hatt en trøblete start her i Skandinavia. Den tekniske løsningen bak tjenesten var langt fra optimal ved lansering og bildekvaliteten var under pari.

HBO Nordic varsler nå på Facebook hvilke tiltak de har gjennomført, og hva som er i vente i tiden framover.

Bedre bildekvalitet

Slik framstår bildekvaliteten nå.
Slik framstår bildekvaliteten nå.Foto: HBO Nordic

For det første beklager virksomheten at den tekniske utviklingen har tatt lengre tid enn de hadde trodd, noe mange forsmådde brukere vet å påpeke. Bildekvaliteten blir imidlertid forbedret, og i løpet av et par uker skal alt innhold hos HBO Nordic ha blitt oppgradert.

Enkelte populære og nye serier har fått en visuell overhaling allerede, og disse er Game of Thrones, True Blood, Boardwalk Empire, Banshee, Vikings, Veep, Continuum, Magic City, Newsroom og Girls.

Tekniske detaljer, som at tjenesten kommer med anbefalinger til annet innhold etter du har sett ferdig en episode, eller at den husker dine innstillinger for HD eller ei, er fremdeles mangelvare.

Xbox-app rundt hjørnet

HBO Nordic kan ellers melde om at de er ferdige med appen til Xbox 360. Det var de også tidligere i vår, men den gangen ble appen avvist av Microsoft. Nå er den altså inne til godkjenning igjen.

Appene til Samsungs 2011-smart-TV-er og iOS er i ferd med å oppdateres. En oppgradering av AirPlay-funksjonaliteten på sistnevnte gjør at du kan se HBO på TV-skjermen.

PlayStation 3-eiere må derimot smøre seg med enda mer tålmodighet. HBO Nordic informerer om at de fremdeles er på et tidlig stadium av utviklingen her, og det samme gjelder for Apple TV.

Tjenesten sliter i motbakke, men tror på bedre tider:
Nordmenn har ikke fått sansen for HBO ennå »

(Kilde: Facebook)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen