Dette Nikon Df-kameraet har du neppe råd til
(Bilde: Brikk)

Dette Nikon Df-kameraet har du neppe råd til

Gullbelagt spesialutgave for deg som har skikkelig dyp lommebok.

Da fullformatskameraet Nikon Df ble avduket i fjor høst skilte det seg først og fremst fra andre kameraer ved at det bød på en umiskjennelig retrostil som vekket assosiasjoner til den nå tilbakelagte analog-epoken.

På innsiden er Nikon Df imidlertid høyst moderne, og kameraet tilhører såvisst ikke den billigste kategorien, med en prislapp på over 25 000 kroner. Dette er likevel småtteri i forhold til den nye og høyst spesielle utgaven av kameraet som nå finnes.

24-karats gullbelegg

Som nettstedet Nikon Rumors har fanget opp har et selskap ved navn Brikk kunngjort et Nikon Df-kamera som er dekket av intet mindre enn 24-karats gull. Kunngjøringen kom i form av et Facebook-innlegg nylig.

Brikk spesialiserer seg på å lage eksklusive gull-utgaver av hovedsakelig nettbrett og mobiltelefoner, som iPhone og iPad, og nå har de altså bestemt seg for å også tilgodese velstående fotoentusiaster med dyr smak.

Koster 190 000 kroner

For å sikre deg et eksemplar av det gullbelagte Nikon Df-kameraet med et 14-24 mm f/2.8-objektiv må du ut med 30 000 dollar, altså rundt 190 000 kroner. Både kamerahuset og objektivet er altså prydet med det edle metallet.

Utover dette foreligger det ennå ikke så mye informasjon om det eksklusive kameraet, annet enn at det skal lanseres en gang i løpet av november måned. For oppdateringer kan du holde et øye med produsentens hjemmeside, hvor du etter hvert også kan legge inn bestilling - om du har råd.

Nikon lanserte nylig et nytt fullformatkamera: D750 gir deg en profesjonell løsning i et kompakt kamerahus »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen