(Bilde: Microsoft)

Dette mobile tastaturet kan du bruke med alle operativsystemene

Passer både med Windows, iOS og Android.

Både nettbrett og smarttelefoner er blitt mer eller mindre allemannseie, men ikke desto mindre kan produktene by på visse ergonomiske utfordringer, for eksempel knyttet til det å bruke enhetene til omfattende skrivevirksomhet.

For å bøte på dette kan man nå få kjøpt ulike typer mobile tastaturer som skal gjøre skrivingen enklere, og nå har Microsoft lansert en ny modell med en nyttig tilleggsegenskap.

Foto: Microsoft

Laget for tre operativsystemer

«Universal Mobile Keyboard», som det nye produktet heter, er nemlig laget for å fungere med samtlige av de vanligste operstivsystemene, altså Windows, Android og iOS.

Tastaturet kommer med en egen OS-knapp som du kan bruke til å enkelt veksle mellom de ulike operativsystemene. Det har også et avtagbart deksel som både fungerer som underlag for nettbrettet eller telefonen, og som beskytter tastaturet ved transport og oppbevaring.

Universal Mobile Keyboard leveres ellers med innebygget, oppladbart batteri. Fulladet skal batteriet ifølge Microsoft gi seks måneders bruk, og bare ti minutters lading er nok til å gi åtte timers bruk.

Kommer neste måned

Videre bruker tastaturet Bluetooth-standarden og er relativt kompakt, med en tykkelse på 1,2 centimeter og en vekt på cirka 365 gram. Produktet kommer i tillegg med en egen hjem-knapp.

Det nye mobile tastaturet skal bli tilgjengelig neste måned til en pris på 80 dollar, altså litt over 500 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Mer informasjon finner du hos Microsoft.

Microsoft har også Windows 9 på gang: Det er ikke lenge til operativsystemet skal vises frem »

(Via Slashgear)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen