EVGA Hadron Air. (Bilde: EVGA)

Dette minikabinettet er laget for entusiaster

EVGA slipper ny mini-ITX-modell.

En del PC-brukere ønsker av ulike grunner plassbesparende løsninger, men fortrinnsvis uten å måtte forsake potent maskinvare. Det er tydeligvis disse EVGA henvender seg til når de nå lanserer sitt nye mini-ITX-kabinett.

Den nye modellen heter Hadron Air, og skal ifølge pressemeldingen sette deg i stand til å bygge en vaskeekte entusiastmaskin med plass til den nyeste maskinvaren.

Kompakt

Kabinettet måler beskjedne 30,5 cm i høyden, 16,9 cm i bredden og 30,8 cm i dybden, noe som likevel er nok til å romme for eksempel skjermkort helt opp til 26,7 cm i lengden, samtidig som de kan fylle to spor.

Ellers har kabinettet to utvidelsesspor som kan ta både 2,5-tommers- og 3,5-tommers enheter, og av tilkoblingsmuligheter finner man også et par USB 3.0-innganger.

EVGA Hadron Air kommer i tillegg med integrert strømforsyning på 500 Watt med +12V-linje på 40 ampere. To vifter på 120 milimeter kan også installeres.

Vannkjølingsmodell underveis

For vannkjølingsentusiastene kan EVGA for øvrig fortelle at et nytt mini-ITX-kabinett med støtte for dette også er på vei, med navnet Hadron Hydro, men foreløpig foreligger det ingen tekniske detaljer om denne modellen.

Det er dessverre ennå uvisst når disse nye kabinettene vil innta de norske butikkhyllene og hva prisen blir, men om du setter opp et varsel i Prisguide vil du få beskjed. Se flere bilder under.

Om du trenger mer plass bør du kikke på denne:
Fractal Designs nye modell gir masse kvalitet for pengene »

(Kilde: Pressemelding)

(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)
(Bilde: EVGA)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen