Lian Li PC-Q30.
Lian Li PC-Q30. (Bilde: Lian Li)

Dette Mini-ITX-kabinettet har buet form

Lian Li slipper nytt kabinett med uvanlig design.

Taiwanske Lian Li lager for det meste «normale», stilrene aluminiumskabinetter, men er også kjent for sine kreative krumspring innen kabinettdesign. Tidligere har selskapet fått folk til å heve øyebrynene med modeller som blant annet er formet som tog og edderkopper.

Nå slipper Lian Li en ny variant som riktignok er mindre estetisk radikal enn nevnte eksempler, men som likevel byr på et interessant designvalg. Modellen heter PC-Q30 og slår følge med de nylig annonserte mini-ITX-modellene PC-Q27 og PC-Q28.

Foto: Lian Li

Bøyd fasong

Den noe utradisjonelle egenskapen ved PC-Q30 er at kabinettet har en buet form, noe Lian Li håper vil tiltrekke seg oppmerksomheten fra dem som ønsker å skille seg ut fra den grå massen. Kabinettet har også et stort akrylvindu foran, som ifølge produsenten skal tjene den hensikt å hjelpe entusiaster med å vise frem modifiserte komponenter inni maskinen.

PC-Q30 har to ekspansjonsspor på toppen med plass til kort på opptil 200 mm, og har avtagbart harddiskbur som rommer opptil fire harddisker eller SSD-er på 2,5 tommer. I tillegg kan du dytte inn en strømforsyning på 125 mm og en vifte bak på 140 mm.

Kabinettet har ellers et minimalistisk utseende og kommer i 3 mm tykt børstet aluminium med fargealternativene sort og sølv.

Dimensjonene til krabaten er 22,3 cm (bredde) x 35,7 cm (høyde) x 30 cm (dybde), og vekten er på 2,13 kilogram. Resten av spesifikasjonene finner du hos Lian Li. PC-Q30 vil bli tilgjengelig i USA og Canada i juni til en pris på 149 dollar. Det er uvisst når modellen dukker opp i norske hyller og til hvilken pris. Se for øvrig flere bilder under.

Lurer du på hvilket kabinett du skal velge?
Her er våre anbefalinger »

(Kilde: Lian Li, via Overclockers Club)

(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)
(Bilde: Lian Li)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen