Ultimate Hacking Keyboard.
Ultimate Hacking Keyboard. (Bilde: Crownsupply)

Dette mekaniske tastaturet kan «brekkes» i to

Programmerbart høykvalitetstastatur søker nå folkefinansiering.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Tastaturer finnes i alle mulige former og varianter, og på finansieringsnettstedet Crowdsupply kan man nå finne et ganske spesielt tastatur som i tillegg til å skryte på seg høy komfort også byr på en del andre spesielle egenskaper.

Tastaturet heter «Ultimate Hacking Keyboard» (UHK) og byr blant annet på muligheten for å splitte det i to for å forvandle det til et slikt todelt, ergonomisk tastatur som allerede finnes på markedet.

Fleksibelt

I tillegg har tastaturet, som er av den mekaniske typen, taster som fritt kan omprogrammeres slik man selv ønsker. Modellen lar deg også enkelt skifte mellom flere ulike «lag», altså forskjellige oppsett som gir tastaturet ulike bruksområder.

Ultimate Hacking Keyboard.
Ultimate Hacking Keyboard. Foto: Crowdsupply

UHK har hele fire ulike lag. I tillegg til standard-laget har det et «mod»-lag som inneholder de mest brukte navigasjons- og funksjonstastene, et «fn»-lag som byr på medietaster for justering av volum og lignende, samt et «mus»-lag som gir deg kontroll over muse-funksjonaliteten med tastaturet.

Solid og kompakt

Utover dette skal UHK ha en ekstra høy byggekvalitet og er også kompakt. Tastaturet er som sagt mekanisk, og kunder skal kunne velge mellom seks ulike Cherry MX-brytere, alt etter hva man selv foretrekker når det gjelder taktil respons og nedtrykkskraft.

Tastaturet har i skrivende oppnådd 53 000 dollar av et finansieringsmål på 200 000 dollar, men det er fremdeles 59 dager igjen. Målet er å starte salget av tastaturet i juli neste år, og prisen skal ligge på 250 dollar, cirka 2000 kroner pluss moms og frakt. Mer informsjon finner på Crowdsupply, og se også video under.

Logitech slapp nylig et nytt spilltastatur: Det er lite, men har et langt navn »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen