Joe Darwin er EVGA sin globale markedssjef, og forteller at det selskapet har laget så langt bare er begynnelsen.
Joe Darwin er EVGA sin globale markedssjef, og forteller at det selskapet har laget så langt bare er begynnelsen. (Bilde: Varg Aamo, Hardware.no)

Dette kan vi vente oss fra EVGA de neste årene

Spillmus i karbonfiber er bare begynnelsen, forteller markedssjefen.

Hardware.no/Las Vegas: Den årlige CES-messen i Las Vegas er stedet hvor man kan finne, og finne ut av, det aller meste som handler om ny teknologi. Da vi besøkte EVGA hadde akkurat nyheten om deres nye spillmus med karosseri i karbonfiber blitt offentlig kjent, og dermed var det klart vi måtte spørre om hva annet de har oppi ermet.

– Nå har vi akkurat lansert spillmusen X10, som er toppmodellene våre der, og i tillegg slipper vi musene TL1 og TL2 som sikter seg inn på de lavere prispunktene. Men med mus passer jo også tastaturer, for å si det sånn, så du kan jo selv trekke konklusjonen om hva vi har tenkt å gjøre på tilbehørsfronten, smiler Joe Darwin fra EVGA lurt.

Hastverk er lastverk

Disse skal visst snart få selskap av tilhørende tastaturer.
Disse skal visst snart få selskap av tilhørende tastaturer.Foto: Varg Aamo, Hardware.no
En ny DisplayPort-hub er godt nytt for de som har både drøssevis av skjermer og en kraftig nok maskin til å drive dem.
En ny DisplayPort-hub er godt nytt for de som har både drøssevis av skjermer og en kraftig nok maskin til å drive dem.Foto: Varg Aamo, Hardware.no

Darwin er selskapets globale markedssjef, og er synlig fornøyd med spillmusens mottakelse. Han forteller Hardware.no at spillsamfunnet har reagert svært positivt på nyheten om at selskapet gjør sitt inntog i spillutstyr-markedet, og at de derfor vil komme med mer slikt de neste par årene.

– Vi er glade for å kunne levere i dette markedet selv også, men hvis vi skal gjøre dette må det gjøres riktig. Vi kan ikke ha det travelt, understreker han.

Darwin kan også fortelle at spillmus – og altså snart tastaturer – ikke er enden på visa fra EVGA hva gjelder nye produkter.

– Alt du trenger til en datamaskin

Det er ikke bare sort karbon som gjelder på EVGAs nye spillmus.
Det er ikke bare sort karbon som gjelder på EVGAs nye spillmus.Foto: Varg Aamo, Hardware.no

– Gjennom fjoråret var strømforsyninger et viktig fokusområde for oss, og der har vi sett gode resultater. Jeg mener vi har 11 modeller der nå, og med svært høye mål for 2014 er det også flere modeller på vei innen strømforsyninger, forteller han til Hardware.no.

Når man så legger til hovedkort som enten er lansert eller på trappene, deriblant en variant i ITX-størrelse, og kabinetter som passer til, sier Darwin at selskapet vil slå seg opp som en leverandør av alt du trenger for å bygge komplette maskiner.

– Når du får kjøpt alle komponentene du trenger fra EVGA har du også bare én leverandør å tenke på, og ett sted du trenger å henvende deg for å få support, og dette ser vi at er noe PC-samfunnet setter pris på, forteller han.

EVGA er dog ikke de eneste som leverer maskinvare i de fleste kategorier:
Asus har nettopp sluppet en ekstra billig spillskjerm med 4K-støtte »

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen