Ultimate Ears Personal Reference Monitors.
Ultimate Ears Personal Reference Monitors. (Bilde: Logitech, All Rights Reserved)

Dette kan være dine drømmeøreplugger

Men så koster de skjorta også.

Her er noen øreplugger som bør tilfredsstille de fleste. De er lagd av Logitech og heter Ultimate Ears Personal Reference Monitors. Som navnet antyder vil de være spesialtilpasset brukeren.

Logitechs Ultimate Ears-serie er kjent for å tilby skreddersydde øreplugger, og dette nye paret jekker det hele et hakk opp. I tillegg til å passe som hånd i hanske, vil de by på spesialtilpassede lydegenskaper og en prislapp som svir.

Få finnerlønn

Er du interessert vil du bli guidet gjennom kalibreringsprosessen «Ultimate Ears Personal Reference Box». Denne brukes til å finjustere lave, lyse og mellomtoner i begge kanaler, slik at du får en lydopplevelse helt etter eget behov. Dette passer dermed til profesjonelle studiomusikere og produsenter som er ekstremt nøye på lyduttrykket.

Du har valget mellom fire ulike overflater av tre og får med en ledning som Logitech lover ikke vil yppe med kabelkrøll. Ellers byr ørepluggene på passiv støyreduksjon på 26 dB.

Et annet interessant punkt ved disse ørepluggene er RewardTag-systemet. Dersom du skulle være så uheldig å miste det dyrebare paret ditt, har Logitechs utstedt en garanti som lover den som eventuelt finner ørepluggene en finnerlønn.

Tekniske spesifikasjoner

  • Innsignal-følsomhet: 110,6 dB ved 1 kHz, 50mV
  • Effektivitet: 115,6 dB ved 1 mW
  • Frekvensområde: 20 Hz til 18,000 Hz
  • Impedans: 21 ohm ved 1 kHz
  • Intern høyttalerkonfigurering: 5 patenterte presisjonsbalanserte elementer
  • Støyreduksjon: 26 dB
  • Plugg: 3,5 mm gullbelagt plugg

Pris og tilgjengelighet

Ultimate Ears Personal Reference Monitors ser ikke ut til å ha dukket opp på den norske Logitech-nettsiden ennå, men den finnes hos amerikanske Logitech. Der er prisen satt til 2000 dollar, noe som tilsvarer drøyt 15 000 kroner med moms.

En norsk forhandler som tar inn Logitechs tilpassede øreplugger er for eksempel Frontlite. Hvis du ønsker å importere fra USA, kan du sjekke ut guiden vår om akkurat dét.

Les også: Nytt trådløst headset fra Logitech

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen