KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 13
Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 13

På selveste Luciadagen kan du stikke av med disse gevinstene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

I dag er det selveste Luciadagen, og ved siden av å gå i Lucia-tog og bake lussekatter, kan du vinne følgende premier i dag:

Akam.no

I dag kan du vinne hjelmkameraet GoPro Hero3 Silver på Akam.no. Dette er blant de mest populære i nisjekategorien, takket være prisen og sine mange muligheter for å feste det til et utall overflater og gjenstander.

GoPro HD Hero 3 Silver.
GoPro HD Hero 3 Silver.Foto: GoPro

Amobil.no

Hos Amobil.no kan du vinne smarttelefonen LG Nexus 4. Dette er en av de heftigste telefonene på markedet akkurat nå, og kommer utstyrt med Android 4.2 Jelly Bean og en av de aller beste skjermene.

LG Nexus 4.
LG Nexus 4.Foto: LG

Gamer.no

Gamer.no byr på en litt annerledes premie i dag, nemlig routeren Cisco Linksys EA6500. Spillere takker ikke nei til trådløst Internett, enten det er foran PC-en eller i sofaen foran TV-skjermen. Routeren skal videre ha god hastighet, enkel betjening og lang rekkevidde.

Cisco Linksys EA6500.
Cisco Linksys EA6500.Foto: Cisco

Hardware.no

Dagens premie fra Hardware.no er Ivy Bridge-prosessoren Intel Core i7 3770k og et dedikert hovedkort fra Intel med Z77-brikkesett, som altså passer sammen med prosessoren.

Intel Core i7 3770k.
Intel Core i7 3770k.Foto: Intel

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen