(Bilde: Hardware.no)

Dette gir deg best underholdning på langtur

Vi hadde mer enn nok tid å teste alternativene på.

Hvis du allerede er godt vant med 15-timers interkontinentale flyturer på økonomiklasse, så vet du sannsynligvis hvor viktig det er å ha med seg et tidsfordriv. Selv om enkelte sovner så snart de sitter i et flysete er det begrenset hvor lenge man klarer å slumre sammenhengende, og er du av den snorkete typen ender det uansett gjerne med at sidemannen dulter deg våken med albuen.

I alle timene du skal være våken må du dermed få tiden til å gå på et vis. Nå har riktig nok mange flyselskaper begynt å få på plass noen respektable underholdningsløsninger i seteryggen foran deg, dog gjerne med begrenset utvalg på en sliten, 6-tommers trykkskjerm. Andre selskaper kjører obskure tegnefilmer uten lyd på felles-skjermer, og det er på de beste flyene de har. Det sikreste er dermed å ha med seg sin egen underholdning ombord, og i dag vil vi prøve å finne ut hva som er best.

For å holde testen mest mulig realistisk foregår den ved 30 000 fots høyde, med en marsjfart på drøyt 900 kilometer i timen. At vi tilfeldigvis er på vei til Computex-messen i Taiwan samtidig får så være.

Vi utfordrer bøkene

Den klassiske boken har vel vært regjerende mester i underholdning på langtur siden rundt år 1440.
Den klassiske boken har vel vært regjerende mester i underholdning på langtur siden rundt år 1440.Foto: Varg Aamo, Hardware.no

Den regjerende mesteren i denne testen må vel kalles boken. Selv med alle våre duppeditter er det mange som sverger til det trykte ord på innbundet papir, og denne løsningen har unektelig sine fordeler. Den er lett å bære med seg og enkel å pakke bort, men skal du først ha noe som holder hele veien til Asia kan vekten fort bli en utfordring.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (25)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen