Dette er ukens beste tilbud
Teknofil
(Bilde: Canon, Microsoft, Nokia, Panasonic)

Dette er ukens beste tilbud

Her er noen interessante produkter du kan spare noen slanter på.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I prisguiden vår lister vi daglig opp tilbud innen en rekke ulike kategorier. Dette gjør vi slik at du kan spare penger, og for å veilede deg i den ellers store produktjungelen.

Er du på jakt etter en ny TV? Eller kanskje en ny bærbar datamaskin? Da kan det være lurt å avlegge tilbudshjørnet en visitt. Enten du er på jakt etter rimelige mobiltelefoner eller kameraer, vil du sannsynligvis finne noe interessant.

Nedenfor følger noen av tilbudsproduktene hvor du har mest penger å spare, ifølge Prisguide.no.

NB: Alle prisene er manuelt sjekket før artikkelen ble publisert, men kan endres av butikker hele tiden. Prisutviklingen kan du selv sjekke på hvert produkt ved å gå til «Prishistorikk».

Microsoft Surface RT 32 GB

Microsoft Surface RT 32 GB.
Microsoft Surface RT 32 GB.Foto: Microsoft

I fjor høst lanserte Microsoft både operativsystemet Windows 8 og nettbrettet Surface RT. Sistnevnte inneholder en mobilvennlig utgave av Windows 8 – med fokus på apper.

Dette firekjerners nettbrettet har en lagringskapasitet på 32 GB, samt en 10,6 tommer stor skjerm med en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Surface RT har støtte for trådløst nettverk og har dessuten plass til minnekort av typen Micro-SD og micro-SDHC.

Prisen på såkalte gråimportutgaver av Surface RT har holdt seg stabil på i underkant av 5000 kroner de siste månedene, men nå blir en nedstrippet utgave av nettbrettet tilbudt for 3890 kroner. Du sparer med andre ord 1105 kroner, men da får du altså ikke med et tastatur (også kalt «touch cover»).

Nikon D3100

Nikon D3100.
Nikon D3100.Foto: Nikon

Av alle tipsene i dag, er nok Nikon D3100 det beste tilbudstipset vi har. Det er både et godt kamera for nybegynnere, og i dag har det også rast ned i pris. Prisen har ligget stabilt på 2790 kroner i lang tid, men har nå falt nesten 1000 kroner, helt ned til 1795 kroner. 

Nikon D3100 er perfekt for en nybegynner som er interessert i å prøve seg på speilreflekssjangeren. Det har en solid bildebrikke på innsiden slik at du kan ta bilder med en oppløsning på opptil 14 megapiksler. På sitt raskeste kan den ta inntil 3 stillbilder i sekundet, eller ta opp video i herlig 1080p-oppløsning. 

Da kameraet først dukket opp på markedet i 2011 lå prisen på over 4000 kroner. Dermed skal det ikke mye til for å skjønne at en pris på bare 1795 kroner er et varp du ikke bør gå glipp av.

Canon EOS 1100D

Canon EOS 1100D.
Canon EOS 1100D.Foto: Canon

Er du glad i å ta bilder, men er lei av de begrensede mulighetene du har med mobilen eller kompaktkameraet? Da kan det være verdt å snuse på de litt mer avanserte systemkameraene.

Canon EOS 1100D er en nybegynnermodell som kan egne seg for ferske speilrefleksbrukere. Det har en oppløsning på 12 megapiksler, og kan videre skyte video i 1280 x 720 piksler. Kameraet har også mange andre spennende funksjoner som lar deg skreddersy bildene du vil ta.

Da EOS 1100D først kom ut på markedet, kostet det nesten 4000 kroner. Prisen har imidlertid falt siden den gang, og har lenge ligget på cirka 2500 kroner. Nå er prisen satt ned til 1995 kroner, og da får du i tillegg med et greit objektiv på kjøpet.

Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610.
Nokia Lumia 610.Foto: Nokia

Nokia Lumia 610 er en smarttelefon med operativsystemet Windows Phone OS 7.5 Mango. Den trykkfølsomme skjermen har en størrelse på 3,7 tommer og en oppløsning på 800 x 480 piksler. Mobilen støtter ellers GPS, radio, trådløst Internett og 3G.

I testen vår var vi fornøyde med prisen, de brukervennlige menyene og den gode kontorpakken. På den mindre positive siden syntes vi minnet var litt lavt, at kameraet var dårlig og at filoverføring var tungvint.

Prisen på Nokia Lumia 610 har gått litt opp og ned det siste halvåret, men har i det siste ligget på 1699 kroner. Nå er prisen satt ned med 700 kroner til under tusenlappen, så hvis du vil ha denne telefonen, kan det være lurt å slå til nå.

Panasonic Viera TX-L55ET5Y

Panasonic Viera TX-L55ET5Y.
Panasonic Viera TX-L55ET5Y.Foto: Panasonic

Er du på jakt etter en stor og slank TV? Panasonic Viera TX-L55ET5Y kan by på 55 tommer og en slank fasong med LED-LCD-panel.

Oppløsningen er på 1920 x 1080 piksler (Full HD), mens skjermens oppdateringsfrekvens kan skilte med 100 Hz. Ellers finner vi fire HDMI-tilkoblinger, samt støtte for stereoskopisk 3D og overføringsstandarden DLNA.

Også dette produktet har hatt en varierende prislapp de siste månedene. De siste ukene har TV-en ligget på 11990 kroner, men har nå gått ned med 2000 kroner til 9990. Om TV-en frister, kan det derfor lønne seg å slå til nå.

Se over 30 flere gode tilbud på Prisguide.no

Dine tips

Har du kommet over noen gode tilbud? Del dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Lik oss på Facebook du også.

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen