Dette er ukens apper

Dette er ukens apper

Hør på radio, lag akvareller og publiser dem på nettet med Spark!

Kunstmaling 2.0 

Var du vannmalingens Rembrandt på barneskolen? Gråt formingslæreren av glede når du presenterte verkene dine? Nei?

Det at formingslæreren gråt, det tar jeg ikke på meg skylda for. Selv om jeg fikk den. Jeg har uansett alltid trodd at det bodde en kunstner dypt inne i meg. Og nå har han blitt lokket fram. Waterlogue gjør et nesten hvilket som helst mobilfoto om til et akvarell-mesterverk som kan selges på Sotheby’s for millioner av dollar. Stryk det siste. Jeg mente selvsagt pund.

Når du starter Waterlogue, får du et raskt overblikk over appen, og du får vite om nye funksjoner. Deretter kan du velge et motiv du vil jobbe videre med. Prøv deg fram med å bytte blant de rundt 20 ulike akvarellstilene, før du velger størrelse og eventuell ramme. Ferdig! Neste steg blir å velge ett av dine egne bilder fra bildebiblioteket ditt, eventuelt kan du ta et bilde i appen, et bilde som deretter manipuleres. De ulike akvarellstilene gir svært forskjelllige resultater, og for eksempel kan portretter av slekt og venner være ekstra underholdende å tukle med. Spesielt om de er til stede. Og er de ikke det, er det enkelt å dele kunsteverket etterpå med dem. Waterlogue er en svært enkel app, men resultatet blir likevel overraskende bra.

Som det står i app-beskrivelsen: «Se verden som en kunstner!» Du trenger altså ikke nødvendigvis være en kunstner, så lenge du ser på verden som en. Og angående Sotheby’s: Jeg kan ikke garantere at du får solgt bildet. Eller slipper inn døra. 

Waterlogue

Format: iPhone og Windows Phone
Pris: 44 kr (iPhone), 29 kr (Windows Phone)

Last ned til iPhone »  Last ned til Windows Phone »

Les om ukens mobilspill på neste side »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen