Dette er ukens apper

Dette er ukens apper

Hør på radio, lag akvareller og publiser dem på nettet med Spark!

Hele Norges reiseapp

Det går alltid et tog, het det før. Nå heter det: Det går av og til et tog, av og til en buss for tog, og av og til en taxi.

Reiseruter og avgangstider til den daglige jobbreisen bør man lære seg i løpet av noen uker, selv om halvparten av dem må håndteres skummelt tidlig om morgenen. Dette skrev vi om appen da den ble sluppet i oktober:

«Ifølge NSB er Tidr.no den første reiseplanleggeren i sitt slag som koordinerer strekninger og tidsinformasjon fra både tog, buss, ferje, T-bane og trikk i samtlige fylker i Norge. Dermed skal tjenesten altså legge til rette for en «dør-til-dør»-planlegging, som NSB kaller det. Tjenesten inneholder offentlig tilgjengelig informasjon fra Norsk reiseinformasjon, NSB selv og selskapets konkurrenter. Det er med andre ord ikke bare en tjeneste for NSBs egne kunder, men samtlige reisende i Norge. NSB understreker at Tidr.no ennå er helt nytt, og at den stadig vil videreutvikles for å få alle de nødvendige dataene på plass.»

Når du starter Tidr, gir du appen nødvendig tilgang til stedsangivelse, og du er i gang. Grensesnittet er oversiktlig og enkelt, og du kan straks skrive inn adressen eller stedet der du vil reise, eller bruke noen sekunder på å angi hjem- og jobbsted først. Undermenyen består av Her og nå, som dreier seg om kjappe reisevalg, Planlegg, der du kan angi reiser du skal foreta litt senere, samt Siste reiser, der du kan se på og gjenta tidligere reiser. Resultatene av søkene dukker opp under kategoriene Færrest bytter, Minst gange og Andre reiseforslag, alle angitt med reisetid, starttid og ankomsttid. I siste versjon har kartet og reiseforslagene blitt mye bedre, du kan du legge reiser inn i kalenderen, få info om operatørene som kjører på reiser du har søkt opp, og få bedre oversikt over forsinkelser.

Tidr fins også på nett, under tidr.no.

Tidr

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen elsker vannmaling!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen