Khan Academy, som du kan lese om på side to, gir deg tusenvis av nyttige kurs i alt fra historie til matematikk.
Test
Khan Academy, som du kan lese om på side to, gir deg tusenvis av nyttige kurs i alt fra historie til matematikk.

Dette er ukens apper

Slekters gang

 I kristendomstimen lærte du at du stammer fra Adam og Eva. I timen etter sa naturfaglæreren din at du er i slekt med Julius. Finn ut av det!

Slektsforskning er så populært at tremenninger, grandonkler og filletanter snart regnes som nær familie. Mye av æren skal nettstedet og appen MyHeritage ha.

Dette skrev vi høsten 2014:

Den svenskstartede nett-tjenesten Myheritage har 75 millioner brukere og 27 millioner slektstrær, så det kan godt være du er nevnt eller henger på et tre der allerede. I appen kan du søke gjennom hele nettstedet etter slekt og venner. Men først og fremst kan du forske på ditt eget tre, og der det trengs, kan du legge til slektninger du har oppdaget. Så kan du legge opp bilder du har knipset i fotoalbumene på bordet, og alle viktige datoer. Du kan velge å oppdateres på alle bursdager og viktige hendelser i slekta. Til slutt kan du synke endringene i slektstreet tilbake til nettstedet.

Siden den gang har MyHeritage introdusert SmartMatches, som gjør at du kan sjekke et potensielt slektskap opp mot opplysninger som er lagret i ditt slektstre. I den siste oppdateringen kan du spille inn intervjuer og historier fra slekt og familie. Det gjør du ved å velge aktuell person i slektstreet, trykke på mikrofonsymbolet og spille inn opptaket, som så lagres i slektstreet som mp4-fil. Dermed kan man dokumentere fakta for ettertiden, eventuelt starte en real krangel og etablere en gammeldags familiefeide.

 

MyHeritage

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

 Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen er et akademi!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen