TEST: Dette er ukens apper
Test

Dette er ukens apper

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lommetastaturet

Hvor ofte har du ikke hatt bruk for et lite tastatur du kan fjernstyre en pc med? Du har det allerede. Du trenger bare en app.

Intel Remote Keyboard er noe så hendig som en app du har på smarttelefonen og kan styre allslags PC-er som befinner seg på det trådløse nettverket. Den kan altså ikke brukes over blåtann.

Stadig flere kobler en pc til tv-en for å dra nytte av alle de funksjonene de såkalte «smarte» tv-ene mangler. Det kan være en større multimedia-PC, en Minix, en Raspberry Pi eller en mini-PC av dongletypen med Android eller Windows. Uansett vil du ganske fort bli lei av store tastaturer og mus som presser bort kveldskos og kveldsmat fra salongbordet i TV-stua. Foredragsholdere kan også ha stor nytte av denne hendige appen.

Når du starter appen, kobler den seg opp mot PC-en, så lenge smarttelefonen og og PC-en er på samme nettverk. Styreflaten dekker øvre halvdel av smarttelefonen og tastaturet den nedre delen når du har den på høykant. I horisontal modus kan du velge å bruke hele flaten som styreflate, eller kun øvre halvdel. Da vil tastaturet dekke den nederste halvdelen. Klikker du på styreflaten, oppnår du et venstre-museklikk, klikker du med to fingre, blir effekten et høyre-museklikk. Windows-knappen ligger på tastaturet.

Tastaturet har mange funksjoner som er relativt lette å lære, og hvis du vil, kan du ha forklarende tegninger liggende på appen til enhver tid.

Intel Remote Keyboard

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Last ned til Android »   Last ned til iPhone »

Den neste appen skaper kunst!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen