TEST: Dette er ukens apper
Test

Dette er ukens apper

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lommepodkaster

Radio er vel og bra, men podkast er best. Du slipper å laste ned data når du er borte fra hjemmenettverket ditt, og du får kun det du har bestilt.

Når du har lastet ned og installert appen, velg hvor mange nye podkaster du automatisk vil beholde, og om de skal fjernes når du har hørt dem. Du kan be appen synke kun på wifi, og hvis du vil, kun på enkelte steder, som hjemme eller på jobb, og enten når du kommer eller når du drar. Du kan velge å lage spillelister, eller at podkaster spilles av i prioritert rekkefølge eller i loop. En funksjon for å riste mobilen når du vil hoppe videre til neste podkast, er hendig når du er på farten. Du kan også velge å kunne skippe videre til neste podkast fra låseskjermen. Funksjonen Media Backup gjør at episodene lagres når du tar backup av appen i iCloud.

Legg merke til de to symbolene nederst til høyre, som indikerer både Airplay og Chromecast. Mange har strømmemuligheter spredd utover i huset, spesielt etter at Chromecast har kommet i to nye versjoner til under 400 kroner, en med HDMI og en med linje ut (optisk og analog). Når du vil spille av en podkast eller to, er det bare å fyre opp en strømmedings, og du kan nyte lyden av Radioresepsjonen eller Tusvik og Tønne fra ditt yndlingslydanlegg, tv eller en høyttaler med linje inn.

Utseendet er ikke en seier for appdesign, men appen har det meste en podkastfan kan ønske seg.

Appen kan også lastes ned til Apple Watch.

Downcast

Format: iPhone
Pris: 29 kr

Last ned til iPhone »

Den neste appen er en tagger!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen