Test

Dette er ukens apper

Bokskanneren

Har du ennå ikke begynt å trykke den elektroniske boka til ditt bryst, så gjør du det kanskje med papirbøker. De er jo ofte litt mykere.

Følelsen av å være på oppdagelsesferd er sterkere blant hyllemetre med døde trær enn i Kindle Store, det skal sies. Og utvalget av norske bøker er ennå mye bedre i mursteinsbokhandlere, selv om norske ebøker er på sakte fremmarsj. Men hvis du er som meg, vil du i en bokhandel ofte mistenke at prisene er høyere der enn på nett. Så kjøper du boka likevel, for du orker ikke å lete rundt på nettet for å prøve å finne den billigere et annet sted.

Bokfunn.no er et av stedene du kan lete etter de laveste bokprisene. Nå har de som driver nettstedet, fått utviklet en app som gjør det enkelt å sjekke om boka du holder i hånda, er billigst.

Når du starter appen, dukker det opp en skanneknapp. Trykker du på den mens du sikter på strekkoden bak på boka, vil du få en oversikt over prisspennet på boka, fra laveste til høyeste pris. Deretter kan du klikke deg inn på de ulike nettbokhandlene for å sjekke lagerstatus og eventuelt bestille. I tillegg får du tips om bestselgere, i tilfelle bokhandelen har tettet igjen hullene i utvalget med gamle hyllevarmere.

Neppe bokhandlernes appfavoritt, men anbefales for de fleste andre.

Bokfunn

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis 

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen er en podkaster!

Gå til side

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen