TEST: Dette er ukens apper
Test
(Bilde: Kurt Lekanger, Tek.no / montasje)

Dette er ukens apper

Postkassereklame-dødaren

Kunne du tenke deg å kvitte deg med 45 kilo postkassereklame, spare miljøet og heller sjekke dem ut digitalt? I Danmark gjør noen noe med det.

Over 1,3 millioner dansker har valgt å laste ned en app der de kan lese kundeaviser, i stedet for å fylle postkassen med dem. Visstnok har 44 % av danskene nå sagt nei til uadressert reklame i postkassen. Det kan godt være denne trenden skyter fart i Norge også, nå når appen ShopGun er lansert i Norge. ShopGun lar deg lese kundeaviser, søke på tilbud i nærheten og planlegge ukens innkjøp ved hjelp av handlelister og ønskelister. 

Når du starter appen, kan du gi tilgang til plasseringen din. Da vil den finne tilbud i nærheten av der du befinner deg. Deretter dukker det opp en mengde tilbud med stedsangivelser. Når du klikker på en reklame, kan du legge den til i en handleliste eller en ønskeliste ved å trykke i ett sekund, se etter lignende tilbud eller gå inn i kundeavisen der tilbudet finnes. Hver gang du finner noe du liker, trykker du i ett sekund på tilbudet, og de legger seg i handlelisten. Du kan også søke direkte etter en vare i søkefeltet, finne butikker i nærheten og abonnere på deres kundeaviser.

PS: Spar postmannen og miljøet, og sett opp et klistremerke mot uadressert post med det samme. Du får det på Posten. Angrer du, kan du bare fjerne klistremerket. Vil du i tillegg bli kvitt adressert reklame og telefonselgere, kontakt Reservasjonregisteret eller ring 75 00 75 00.

ShopGun

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen er en notisbok fra Google!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen