Superkjøler, mye raskere databrikke og HBO Nordic

Superkjøler, mye raskere databrikke og HBO Nordic

Fikk du med deg det viktigste som skjedde denne uka?

Det er søndag, og uken går raskt mot slutten.

I løpet av de siste syv dagene fått testet flere spennende produkter, blant annet solide spillskjermer og strømmingstjenesten HBO. Samtidig har to store gjennombrudd i forskningen for både prosessorer og luftkjølere funnet sted.

Husk at du fortsatt kan delta i dagens julekalender-luke, der du kan vinne en flott premie.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk:

Så mye har SSD-ene rast i pris

De har høy ytelse, lavt effektforbruk og er lydløse. SSD-ene har virkelig slått ann, men prisen har lenge fått mange til å avvente et kjøp. Vi har sjekket hvor mye de femten mest populære modellene har falt i pris det siste året.
Se hele oversikten her »

Ny databrikke er tusen ganger raskere

IBM gjorde denne uken et solid gjennombrudd i forskningen på fremtidens databrikker. De kan nå masseprodusere brikker som inneholder både elektriske og optiske halvledere, med tradisjonelt produksjonsutstyr. Det lover meget godt for ytelsen til fremtidens maskiner.
Les hele saken her »

Raskere spillskjerm skal du lete lenge etter

God ytelse i spill er alfa og omega for en god opplevelse, og enkelte ønsker gjerne at oppdateringsfrekvensen er så høy som mulig. Skal du ha skikkelig fart på bildeflyten i et spill, nytter det ikke med en tradisjonell skjerm. Du må ha en med høy oppdateringsfrekvens. Vi har testet Asus nye råtass, som er blant de raskeste på markedet.
Les hele testen her »

Derfor bør du velge SSD

At SSD-ene har falt godt i pris er ikke det eneste argumentet for å kjøpe seg en SSD. Vi har tatt for oss tre viktige grunner til hvorfor du bør kjøpe deg en slik råtass, og tre grunner til hvorfor du ikke bør velge.
Se hele oversikten her »

Foto: Varg Aamo, hardware.no

Sjekk den nye superkjøleren

Kjøleløsninger lager ikke bare mye lyd, de tar også mye plass – spesielt i bærbar maskiner der det arealprisen er høy. Forskere hos General Electric kunngjorde denne uken at de har laget en helt ny kjøleløsning for elektronikk, som er syltynn og i tilnærmet lydløs.
Les hele saken her »

Vi har testet HBO Nordic

Etter mye om og men, ble HBO Nordic delvis lansert i Norge denne uken. Strømmingstjenesten byr på et hav av kritikerroste TV-serier bare timer etter premiere i USA. Som første medium i Norge fikk vi testet nettløsningen.
Les hele sniktitten her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen