Dette er ukas viktigste saker

Dette er ukas viktigste saker

Fikk du med deg alt som skjedde?

Det er søndag, og uken går raskt mot slutten.

I løpet av de siste syv dagene har det skjedd mye spennende. Her snakker vi beslagleggelse av en niårings datamaskin og rykter om Windows 9. I tillegg ble det tester av toppmodeller fra både LG og OCZ, da i form av en TV og en SSD.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk:

9-åring fikk Ole Brumm-maskinen sin beslaglagt

Det er ikke alltid like lett å tråkke rett på internett. Det fikk en niåring og hennes far virkelig føle på kroppen da politiet banket på døren. Tabben jentungen hadde gjort var å søke opp favorittartisten på Google, bare for å havne rett på The Pirate Bay. Resultatet ble beslagleggelse av den bærbare datamaskinen.
Les hele saken her »

LGs nye toppmodell er rålekker

LGs MV960V er en virkelig lekker TV, som har omtrent alt vi ønsker oss. Vi testet 55-tommeren i serien, og likte svært godt det vi så. Med jevnt over knakende god bildekvalitet, en lekker design og gode interaktive løsninger, fikk denne TV-en et anbefaltstempel av oss.
Les hele testen her »

LG-55LM960V.
LG-55LM960V.

OCZ Vector SSD 256 GB

OCZ lanserte sin nyeste SSD med brask og bram på tirsdag. Dette er den første SSD-en som helt og holdent er utviklet internt i selskapet, og selskapet har også fått tatt i bruk Barefoot 3-kontrolleren. Ytelsen? Den er rå.
Les hele testen her »

Windows 9-detaljer lekket

Windows 8 er nettopp sluppet på markedet. Det forhindrer ikke Microsoft i å se fremover, og nå er det endringer på gang. Windows 9 kommer trolig allerede til neste år, og Microsoft ser for seg svært mye hyppigere oppdateringer fremover.
Les hele saken her »

– Forbrukere bør få velge selv hvilke tjenester de vil ha

Vi har hatt nettmøte med Forbrukerrådet. Sjekk ut hva han svarte på spørsmålene om Canal Digital, HBO og internettleverandører.
Les hele saken her »

Corsair Hydro H100i

Vi rakk også en test av et vannkjølingssett, Corsair H100i. Dette er et steike godt sett som blir anbefalt med god margin, godt egnet for deg som ikke orker tanken på vanlig vannkjøling.
Les hele testen her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen