Dette er ukas viktigste saker

Dette er ukas viktigste saker

Fikk du med deg alt som skjedde?

Det er søndag, og uken går raskt mot slutten.

I løpet av de siste syv dagene har vi sett nye teknologier komme, og trolig sett det første klare tegnet på slutten av PC-bygge-æraen. Men det er ikke det eneste spennende som har skjedd, vi har testet en rekke spennende produkter – både en Retina-MacBook og flere nye spill.

Husk at du fortsatt kan delta i vår helgekonkurranse, der du kan vinne en skikkelig solid SSD med masse lagringsplass.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk:

Vil introdusere 1 terabyte-disk

Optiske lagringsmedier, som CD- og DVD-plater, har fått spådommer om en snarlig død titt og ofte. Den fysiske disken er stor, og har relativt sett liten lagringsplass. Nå har imidlertid Fujifilm kokt sammen en ny optisk disk, med en lagringsplass på en hel terabyte.
Les hele saken her »

13 tommer med skjermlykke

Apple satt virkelig standarden for oppløsning på skjermen til bærbare maskiner når de innførte «Retina»-display i sommer, ved lanseringen av en ny 15-tommers MacBook Pro. Denne uken fikk vi testet den nye 13-tommers varianten, med en oppløsning på hele 2560 x 1600 piksler.
Les hele testen her »

Black Friday med supersalg

Black Friday ble avholdt denne uken, der en rekke store nettbutikker kjørte supersalg på alt fra sko til hjemmeelektronikk. Vi holdt deg løpende oppdatert med hvilke butikker som hadde tilbud.
Les hele saken her »

Haswell kan bli siste byggevennlige Intel-CPU

Intels kommende prosessor, Haswell, har mange ventet på. Nå kan det se ut til at dette blir den siste byggevennlige prosessoren fra Intel; de fleste prosessorene i den påfølgende generasjonen kan sitte limt fast på hovedkortet.
Les hele saken her »

Dette spillet suger all kraft ut av maskinen din

Hver gang det kommer et nytt og stort PC-spill, drar vi frem spillmaskinene våre for å teste ytelsen. Denne gangen kikket vi på det nyeste Hitman-spillet, som er en kraftsuger av de sjeldne.
Les hele testen her »

Her kontrolleres Norges største fiberleverandør

Tidligere i uken var vi på besøk hos fiberleverandøren Altibox' hovedkontor i Stavanger. Der styres hele nettet deres, via en EMP-sikret serverpark og et stort kontrollrom.
Les hele reportasjen her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen